Η Αθηνά Οικονομάκου και ο γιος της μας ευχήθηκαν «καλό μήνα», με την πιο όμορφη φωτογραφία

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο γιος της μας ευχήθηκαν «καλό μήνα», με την πιο όμορφη φωτογραφία

Η πιο όμορφη περίοδος στη ζωή της ηθοποιού

Πριν από περίπου δύο μήνες η Αθηνά Οικονομάκου έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι και καρπό του έρωτα της, με τον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο και από τότε μπορούμε με κάθε ειλικρίνεια να σου πούμε πως διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της. Η αλήθεια είναι βέβαια πως της κρατάμε λίγα μούτρα γιατί ακόμη δεν έχουμε δει ούτε μια φωτογραφία του μικρούλη της.

Σήμερα όμως, σκέφτηκε να κάνει μία ανάρτηση στο Instagram account της, διαφορετική από αυτές που βλέπαμε τις τελευταίες ημέρες και ίσως την πιο γλυκιά από όλες, αφού περιλάμβανε και λίγο Μάξιμο, η εν λόγω φωτογραφία. Σε περίπτωση που έχεις κάποια κενά, να σου θυμίσουμε πως έτσι θα ονομάσει τον γιο της, οπότε ναι, καλά κατάλαβες, στην φωτογραφία βρίσκεται και ο γιος της.

Η Αθηνά Οικονομάκου βγήκε βόλτα με τον γιο της και κάπως έτσι μας χάρισε μία πολύ όμορφη στιγμή τους. Μπορεί ο μικρούλης να μην φαίνεται, αν και θα το θέλαμε πάρα πολύ, όμως είναι και αυτό μία αρχή δε νομίζεις;

«Me & Maximos?? wish you a Happy First of May?!!! #MayDay #1stOfMay #prwtomagia #meandmyboys #babyMaximos #mommysboy #myson #thebabycity #babystroller #quaxbaby #babyboy #newborn #newmommy #love #blessed #monemvasia #familyvacation #familygoals», έγραψε στη λεζάντα της.

Δες τη φωτογραφία της παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

Κι όμως: Η Αθηνά Οικονομάκου έχασε όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης