Το τόλμησε: Η αλλαγή στα μαλλιά της Αθηνάς Οικονομάκου, που δεν περίμενες

Το τόλμησε: Η αλλαγή στα μαλλιά της Αθηνάς Οικονομάκου, που δεν περίμενες

Και μας άρεσε πολύ

Την πιο όμορφη και ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της διανύει η Αθηνά Οικονομάκου, από τότε που έγινε μανούλα. Ο μικρός Μάξιμος της έχει αλλάξει την ζωή και αυτό είναι το πιο όμορφο συναίσθημα για μία μανούλα. Μπορεί τον περισσότερο χρόνο της πια να τον περνά με τον γιο της, όμως αυτό δεν σημαίνει πως παραμελεί τον εαυτό της. Έτσι, λοιπόν, η γλυκιά ηθοποιός αποφάσισε να κάνει μία αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση και πιο συγκεκριμένα στα μαλλιά της.

Ξέχνα την Αθηνά που ήξερες, γιατί η καινούργια θα σε εντυπωσιάσει και θα σε ενθουσιάσει.Και σίγουρα θα σου αρέσει και πολύ περισσότερο. Η νεαρή ηθοποιός και νέα μανούλα, αποφάσισε να αποχωριστεί το φυσικό αυτό χρώμα που είχε στα μαλλιά της και να κάνει μία δραστική –θα λέγαμε- αλλαγή.

Η Αθηνά Οικονομάκου έγινε ξανθιά –σχεδόν ξανθιά δηλαδή- και το αποτέλεσμα μας άρεσε πάρα πολύ. Η ηθοποιός μας έδειξε το νέο της hair look μέσα από το Instagram account της, ποστάροντας κάποια βιντεάκια με το πριν και το μετά και βάζοντας τους διαδικτυακούς φίλους της να ψηφίσουν πώς την προτιμούν. Πιστεύουμε πως το νέο της look κέρδισε με διαφορά το παλιό.

Δες φωτογραφίες στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

Η Αθηνά Οικονομάκου μας έδειξε μόλις τον γιο της ή είναι ιδέα μας;