Είναι επίσημο: Ιδού η απόδειξη πως η βασίλισσα Ελισάβετ έδωσε την άδεια της για το γάμο του Harry

Πατούλια Κατερίνα
Είναι επίσημο: Ιδού η απόδειξη πως η βασίλισσα Ελισάβετ έδωσε την άδεια της για το γάμο του Harry

Απομένουν μερικές μόνο ημέρες από τον πριγκιπικό γάμο του Harry με την Αμερικανίδα ηθοποιό Meghan Markle και μόλις χτες το Παλάτι δημοσίευσε το επίσημο χειρόγραφο της βασίλισσας Ελισάβετ με το οποίο δίνει την έγκρισή της για τον επερχόμενο γάμο.

Σύμφωνα με το Μέσο Συναίνεσης ή στην Αγγλική «Instrument of Consent», η Βασίλισσα δίνει ουσιαστικά την ευχή και την έγκρισή της για το γάμο της 19ης Μαΐου 2018.

Το σχέδιο του εγγράφου έχει δημιουργηθεί με προσοχή ώστε να τιμά τόσο τον πρίγκιπα όσο και την αγαπημένη του. Πάνω στο χειρόγραφο στην αριστερή πλευρά του κειμένου, υπάρχει ένας κόκκινος δράκος, το σύμβολο της Ουαλίας. Το σχέδιο στα δεξιά φέρει ένα τριαντάφυλλο, το εθνικό λουλούδι των Ηνωμένων Πολιτειών, πατρίδα της Meghan.


https://www.instagram.com/p/BiteOBGBmDP

«Με το έγγραφο αυτό δίνουμε τη συγκατάθεσή μας για τη σύναψη γάμου μεταξύ του αγαπημένου μας πρίγκιπα Henry Charles Albert David της Ουαλίας και της Rachel Meghan Markle», γράφει χαρακτηριστικά το έγγραφο συναίνεσης.

Σύμφωνα με το βρετανικό νόμο, οι πρώτοι έξι άνθρωποι στη διαδοχή του βρετανικού θρόνου, πρέπει να λαμβάνου τη γραπτή έγκριση της βασίλισσας για να παντρευτούν.

Διάβασε ακόμα: Η άφιξη της Ελένης Φουρέιρα στην Αθήνα και το ιδιαίτερο outfit της

Eν το μεταξύ, στο κάστρο του Windsor και συγκεκριμένα στην κουζίνα, έχουν ξεκινήσει οι ετοιμασίες για τα πιάτα της γαμήλιας δεξίωσης.


https://www.instagram.com/p/BiwKbXtAJ8K