Αυτή θα είναι η πρώτη εμφάνιση του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle ως παντρεμένο ζευγάρι

Πατούλια Κατερίνα
Αυτή θα είναι η πρώτη εμφάνιση του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle ως παντρεμένο ζευγάρι

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle θα βρεθούν ως νιόπαντροι...

Γνωρίζουμε εδώ και λίγες ημέρες πως το ταξίδι του μέλιτος για τον πρίγκιπα Harry και την Meghan Markle αναβάλλεται για λίγες ημέρες μετά το γάμο, εξαιτίας της πρώτης κοινής επίσημης εμφάνισης των μελλονύμφων.

Πλέον, γνωρίζουμε ποια είναι η επίσημη εκείνη εμφάνιση που πρέπει να κάνει ο Harry με την Meghan ως παντρεμένο πια ζευγάρι.

Όπως ανακοίνωσε το παλάτι του Kensington, η πρώτη επίσημη κοινή εμφάνιση για τη Meghan και το Harry μετά το γάμο θα είναι προς τιμήν του πρίγκιπα Κάρολου. Φέτος ο Κάρολος συμπλήρωσε τα 70 έτη ζωής του και στις 22 Μαΐου θα γίνει ακόμα μια γιορτή στο πλαίσιο των ετήσιων εορτασμών. Η γιορτή θα λάβει χώρα στους κήπους του Buckingham και το παρόν θα δώσει και ο πρίγκιπας William αλλά και η δούκισσα Καμίλα.

Στη συγκέντρωση θα τιμηθεί η στήριξη του Καρόλου σε διάφορες φιλανθρωπικές οργανώσεις και στρατιωτικές του συνεργασίες ενώ δεν είναι η πρώτη φορά που αναβάλλεται ταξίδι του μέλιτος.

Διάβασε ακόμα: Απίστευτο! Πώς συνδέεται ο γάμος του πρίγκιπα Harry με εκείνον της Νταϊάνα

Την ίδια τακτική ακολούθησε το 2011 και ο πρίγκιπας William με την Kate, Που ανέβαλαν το ταξίδι στις Σεϋχέλλες και ταξίδεψαν δύο εβδομάδες μετά το γάμο για τον εξωτικό προορισμό.

Όσο για το ταξίδι του Harry, πηγές αναφέρουν πως έχει επιλέξει προορισμό που δεν απαιτεί υψηλή ασφάλεια.