Η star βγήκε στους δρόμους του Beverly Hills με μάσκα προσώπου και δεν την αναγνωρίσαμε

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η star βγήκε στους δρόμους του Beverly Hills με μάσκα προσώπου και δεν την αναγνωρίσαμε

Και έδειχνε απίστευτα cool

Η συγκεκριμένη τραγουδίστρια μας έχει αποδείξει πολλές φορές πως το level του coolness της είναι αρκετά υψηλό και πως δεν την νοιάζει όταν τα αδιάκριτα βλέμματα και ο φωτογραφικός φακός την απαθανατίζει ακόμη και σε πολύ ιδιαίτερες στιγμές. Είναι ένα πολύ όμορφο κορίτσι, έχει υπέροχη φωνή και λατρεύει να κεντρίζει τα φλας επάνω της, κάνοντας ακόμη και τα πιο παράδοξα πράγματα που μπορείς να φανταστείς. Και αυτό ακριβώς έκανε μία ακόμη φορά, όταν βγήκε στους δρόμους του Beverly Hills, φορώντας στο πρόσωπο της μία μάσκα ομορφιάς και τα γυαλιά ηλίου της.

katy perry wears face mask home from the spa 03

Ναι, καλά διάβασες. Η 33χρονη star δεν ενδιαφέρθηκε καθόλου για τους παπαράτσι που είχαν στηθεί έξω από το ινστιτούτο ομορφιάς και την περίμεναν καρτερικά ώσπου να βγει. Κι όμως η Katy Perry, τους την έσκασε γιατί σίγουρα σε καμία περίπτωση δεν περίμεναν να αντικρύσουν αυτό το θέαμα. Η τραγουδίστρια και η μητέρα της απαθανατίστηκαν να βγαίνουν από ένα σαλόνι ομορφιάς, το απόγευμα της Δευτέρας και η αλήθεια είναι πως για μία ακόμη φορά έκανε τους πάντες να μιλούν για εκείνη.

Τι εννοείς γιατί; Θα τολμούσε καμία άλλη γυναίκα να κυκλοφορήσει σε τόσο πολυσύχναστους και γνωστούς –αν μη τι άλλο- δρόμους φορώντας μία μάσκα στο πρόσωπο της; Σου λέμε εμείς, σίγουρα όχι και γι’ αυτό της βγάζουμε το καπέλο. Η κριτής του American Idol και τραγουδίστρια, Katy, δεν τη νοιάζει καθόλου να τσαλακωθεί και να κυκλοφορήσει ακόμη και με την πιο απρόσμενη εμφάνιση που θα μπορούσες να φανταστείς.

Δες τις φωτογραφίες της παρακάτω και πες μας, εσύ θα την αναγνώριζες;

Διάβασε ακόμη:

Το μεγάλο φάουλ της Amal Clooney, στην εμφάνισή της στο Met Gala