5 σκανδαλώδεις στιγμές του πρίγκιπα Harry που όλες λατρέψαμε!

Πατούλια Κατερίνα
5 σκανδαλώδεις στιγμές του πρίγκιπα Harry που όλες λατρέψαμε!

Τα σκάνδαλα του πρίγκιπα Harry που λατρέψαμε!

Αποχαιρέτα τον πρίγκιπα που χάνεις! Σε ένα εικοσιτετράωρο το πολύ, παντρεύεται ο Harry, ο πρίγκιπας που ας το παραδεχτούμε, όλες λατρέψαμε, όλες ευχηθήκαμε να μας κάνει πριγκηπέσσες (και who cares για το William)!

Kι ενώ δεν ανυπομονούμε καθόλου να δούμε το Harry μας ντυμένο γαμπρό, θυμόμαστε με δόξα και τιμή, τις πιο σκανδαλιάρικες στιγμές του πρίγκιπα! Ας το παραδεχτούμε επίσης: τούτο το κοκκινομάλλικο αγόρι την έζησε τη ζωή του!

1.Τότε που ο Harry γυρνούσε γυμνός στο Las Vegas.

Μια εβδομάδα διασκέδαζε στο Λας Βέγκας ο Harry μέχρι τη στιγμή που ένας από τους φίλους του αποφάσισε να δώσει στον Τύπο γυμνές φωτογραφίες του πρίγκιπα, ο οποίος τι έκανε, απλά έπαιζε strip πόκερ.

2. Ο Harry φαντάρος και τα σχόλια σε φίλο του!

Ένα βίντεο του 2006, δείχνει το Harry μαζί με άλλους στρατιώτες να περιμένουν σε αεροδρόμιο και ο καψερός ο πρίγκιπας κάνει σχόλια αποκαλώντας έναν φίλο του Μικρό Πάκι, εκ του Πακιστανός!



3. Το χορευτικό του Harry στην Κροατία!

Τούτος ο κοκκινομάλλης πρίγκιπας ξέρει να χορεύει και το απέδειξε μιμούμενος τον Michael Jackson στην Κροατία.



4. Οι παραλίγο μπουνιές με τους παπαράτσι!

Βρισκόμαστε στο 2004 και ο πρίγκιπας βγαίνει από club και μπλέκεται σε καυγά με φωτογράφο, ενώ ο εκπρόσωπος του Παλατιού αναφέρει πως η κάμερα του φωτογράφου χτύπησε το μικρό πρίγκιπα στο πρόσωπο.

5. Τότε που ντύθηκε Ναζί!

Ο πρίγκιπας βρίσκεται σε πάρτι μασκέ φίλου του, εν έτει 2005 και φορά στολή η οποία θύμιζε έντονα Ναζί. Οι φωτογραφίες έκαναν το γύρο του κόσμου και ο Harry ζητά συγνώμη σε περίπτωση που προσέβαλε ή ντρόπιασε οποιονδήποτε ενώ παραδέχεται πως η στολή που επέλεξε θα μπορούσε να είναι διαφορετική.