Άγχος λίγο πριν την εκκλησία; Δεν φαντάζεσαι ποιος βοηθάει τη Meghan Markle λίγες ώρες πριν τον γάμο

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Άγχος λίγο πριν την εκκλησία; Δεν φαντάζεσαι ποιος βοηθάει τη Meghan Markle λίγες ώρες πριν τον γάμο

Σίγουρα κάπου πάει το μυαλό σου

Όλες οι νύφες έχουν το άγχος τους λίγες ημέρες πριν από τον γάμο, όμως η Meghan Markle είναι η εξαίρεση σε αυτόν τον κανόνα. Και όχι επειδή δεν έχει άγχος, ούτε επειδή έχει παντρευτεί ξανά στο παρελθόν. Αλλά γιατί όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες ημέρες, δεν φανταζόσουν ότι μπορούν να συμβούν, ούτε σε ταινία επιστημονικής φαντασίας. Κάτι το ατόπημα και η επέμβαση του μπαμπά της, κάτι το ατύχημα της αδερφής της, πόσα να αντέξει πια και αυτό το κορίτσι.

Και αφού μάθαμε ποιος είναι αυτός που θα συνοδεύσει τελικά τη Meghan νυφούλα στην εκκλησία, ήρθε η ώρα να μάθουμε πως εκτός από τον Harry, έχει ακόμη ένα άτομο στο πλευρό της που τη στηρίζει και τη βοηθάει μέσα σε όλη αυτήν την σύγχυση. Μαντεύεις μήπως ποιο είναι το άτομο αυτό; Θα το πάρει το ποτάμι, γιατί δεν θέλουμε να σε ταλαιπωρούμε λίγες ώρες πριν τη μεγάλη μέρα.

Αποκλειστικές πληροφορίες του Hollywood Life αναφέρουν, πως η Meghan έχει στο πλάι της και στήριγμά της, την Kate Middleton. Ναι, καλά διάβασες. Η Δούκισσα του Cambridge έχει αφήσει για λίγες ώρες τα μητρικά καθήκοντα και βοηθάει την ηθοποιό και μέλλουσα νύφη να ανταπεξέλθει και να τα βγάλει πέρα, με όλα αυτά που έχουν συμβεί την τελευταία εβδομάδα. Απίστευτη έκπληξη σωστά; Μπορεί η Kate να μην είχε τόση ενεργή παρουσία στις προετοιμασίες –πως να μπορέσει άλλωστε, όταν δεν έχει περάσει ούτε μήνας που έφερε στον κόσμο το τρίτο της παιδάκι- είναι όμως εξίσου σημαντικό και το ψυχολογικό κομμάτι.

Και σε αυτό η Kate τα πήγε περίφημα, δίπλα στην αγχωμένη και ταλαιπωρημένη θα λέγαμε μέλλουσα νυφούλα. Μπράβο της λοιπόν.

Διάβασε ακόμη:

Μήπως αυτό είναι το άρωμα που θα επιλέξει για την ημέρα του γάμου της η Meghan Markle;

«Η Meghan Markle θα έχει το χειρότερο γάμο»: Ποιος κάνει τη… ζοφερή αυτή πρόβλεψη;