Μήπως η Katie Holmes με αυτήν την εμφάνιση μας αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Μήπως η Katie Holmes με αυτήν την εμφάνιση μας αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της;

Οι φήμες αναζωπυρώνονται

Μπορεί ο πριγκιπικός γάμος της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry να μονοπώλησε αρκετά το ενδιαφέρον μας τους τελευταίους μήνες, τώρα όμως που τελείωσε, μπορούμε και πάλι να επικεντρώσουμε την προσοχή μας και σε άλλες σημαντικές ειδήσεις, που κυκλοφορούν αρκετό καιρό τώρα. Μία από αυτές ήταν –και είναι- η φήμη πως η Katie Holmes είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της με τον Jamie Foxx.

Και η φήμη αυτή όσο περνάει ο καιρός αναζωπυρώνεται ολοένα και περισσότερο, και αυτό γιατί η ηθοποιός όχι μόνο δεν διαψεύδει την είδηση, αντιθέτως ρίχνει όλο και περισσότερο λάδι στη φωτιά με κάθε της εμφάνιση. Και αυτό συνέβη και στην τελευταία της εμφάνιση, στο Big Apple την Παρασκευή, η οποία εκτός του ότι φορούσε ένα μαύρο φαρδύ πουλόβερ, κρατούσε συνεχώς μπροστά στην κοιλιά της μία μεγάλη ανθοδέσμη με λουλούδια.

Το τζιν παντελόνι της δεν μαρτυρούσε κάτι το μεμπτό, ωστόσο πιστεύουμε πως έχει πάρει επίσης κάποια κιλάκια τον τελευταίο καιρό, κάτι που συνηθίζεται στην διάρκεια μιας εγκυμοσύνης. Η 39χρονη ηθοποιός συνέχισε την βόλτα της χωρίς να δώσει σημασία στα αδιάκριτα βλέμματα, και η τσάντα με την ανθοδέσμη που κάλυπταν την κοιλιά της, αναζωπύρωσαν επιπλέον τις φήμες αυτές.

Τα τινά λοιπόν είναι δύο. Είτε είναι έγκυος και δεν θέλει –ακόμη τουλάχιστον- να το αποκαλύψει, είτε απλά πήρε κάποια κιλά και δείχνει «έγκυος». Όπως και να ‘χει, ό,τι και αν ισχύει, δεν θα μείνει κρυφό για πολύ ακόμη και αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

Δες και αυτό:

Η Katie Holmes κάνει την πρώτη της εμφάνιση, μετά τις φήμες περί εγκυμοσύνης

Katie Holmes-Jamie Foxx: Οι νέες εξελίξεις γύρω από την εγκυμοσύνη της star