Η Katie Holmes κάνει την πρώτη της εμφάνιση, μετά τις φήμες περί εγκυμοσύνης

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Katie Holmes κάνει την πρώτη της εμφάνιση, μετά τις φήμες περί εγκυμοσύνης

Και μάλλον δεν είναι απλά φήμες

Μία εβδομάδα έχει περάσει, από τότε που κυκλοφόρησαν φήμες πως η Katie Holmes πρόκειται να γίνει και πάλι μαμά. Βλέπεις η τελευταία της εμφάνιση ήταν κάπως περίεργη και μετά και τα δημοσιεύματα που θέλουν εκείνη και τον Jamie Foxx να θέλουν μαζί ένα παιδί, δεν θα μπορούσαμε να οδηγηθούμε σε κάποιο άλλο συμπέρασμα. Πόσο μάλλον μετά και την πρόσφατη εμφάνιση της στη Νέα Υόρκη.

Η 39χρονη ηθοποιός ήταν ντυμένη με έναν casual chic τρόπο, όμως δεν μπορούμε με τίποτα να δικαιολογήσουμε τα περιττά κιλά που έχει και είναι αρκετά εμφανή σε όλο το σώμα της. Φορώντας ένα τζιν παντελόνι –κάπως φαρδύ- με σιελ πουκάμισο και καπέλο στο κεφάλι έκανε τα ψώνια της στη Νέα Υόρκη και για μία ακόμη φορά μας άφησε να την κοιτάζουμε κάπως απορημένες (ή και προβληματισμένες).

Μήπως τελικά οι φήμες για εγκυμοσύνη δεν είναι απλά φήμες και ισχύει πράγματι κάτι τέτοιο; Γιατί ομολογουμένως η εμφάνιση της για μία ακόμη φορά ήταν αρκετά περίεργη και κάπως «μπόλικη» θα λέγαμε. Πάντως όπως και να ‘χει έδειχνε αρκετά ευδιάθετη στις φωτογραφίες είτε υπάρχει εγκυμοσύνη, είτε όχι.

Δες τις φωτογραφίες της στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμα:

Μάντεψε με ποιο Spice Girl «πήγε» ο Justin Timberlake