Θανατηφόροι κοιλιακοί! Η 47χρονη star ποζάρει με το μπικίνι της και «κόβει ανάσες»

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Θανατηφόροι κοιλιακοί! Η 47χρονη star ποζάρει με το μπικίνι της και «κόβει ανάσες»

Άψογο κορμί

Μπορεί να μην είναι 20 ετών, μπορεί να μην είναι καν μοντέλο, η 47χρονη star όμως έχει κορμί που θα ζήλευε ακόμη και αγγελάκι της Victoria’s Secret. Και μόλις δεις το σώμα της το σίγουρο είναι ένα, πως θα αφήσεις ό,τι και ήσουν έτοιμη να φας και θα συμφωνήσεις μαζί μας. Η star φόρεσε το μπικίνι της, ξάπλωσε πλάι στην πισίνα και μας απέδειξε πως κορμάρα δεν έχουν μόνο τα μοντέλα.

Η Amanda Holden μπορεί να διανύει το 47ο έτος της ηλικίας της, όμως το σώμα της μοιάζει με καλλίγραμμου μοντέλου, που ξεπήδησε από σελίδες περιοδικού. Η κριτής του Britain’s Got Talent βρίσκεται στην Πορτογαλία για επαγγελματικούς λόγους και φυσικά δεν θα μπορούσε να μην ανεβάσει στα social media της, αυτήν την τόσο sexy φωτογραφία της. Φορώντας ένα γαλάζιο μπικίνι και έχοντας ένα detox smoothie στα χέρια της μας έδειξε τους θανατηφόρους κοιλιακούς της και είναι αλήθεια πως δεν μπορούσαμε να πάρουμε τα μάτια μας από πάνω της.

Και φυσικά δεν επικεντρωθήκαμε μόνο στους κοιλιακούς της, αλλά και σε όλο το υπόλοιπο σώμα της, το οποίο ήταν απλά απίστευτο. Επειδή όμως μία εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις, δεν θα πούμε άλλα και θα σε αφήσουμε να δεις τις φωτογραφίες στην παρακάτω gallery. Ρίξε μια ματιά λοιπόν και τα σχόλια δικά σου.

Διάβασε ακόμη:

Το νέο μήνυμα όλο νόημα της Khloe Kardashian για τον Tristan