Το «like» του David Beckham στο Instagram που θα κάνει έξω φρενών τη Victoria

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Το «like» του David Beckham στο Instagram που θα κάνει έξω φρενών τη Victoria

Στη θέση του θα το ξανασκεφτόμασταν

Πόσο αμήχανο πιστεύεις πως είναι το να κάνεις ένα like σε κάποιον και μετά να το πάρεις πίσω; Σίγουρα πολύ, όμως στη θέση του David Beckham και με το αρκετά βεβαρημένο παρελθόν και ιστορικό του, μάλλον θα το κάναμε και ας υπήρχαν αρνητικά σχόλια. Βλέπεις ο πρώην ποδοσφαιριστής δεν αρκέστηκε στη διασκέδαση και στο φλερτ που είχε ένα βράδυ πριν από τον βασιλικό γάμο και είπε μάλλον να επιδεινώσει λίγο την κατάσταση στην σχέση του με τη Victoria.

Όπως σίγουρα θα θυμάσαι, υπάρχουν και φωτογραφίες άλλωστε- η Victoria είχε μία κάποια ξινισμένη μούρη στον γάμο του πρίγκιπα Harry με την Meghan Markle και γι’ αυτό φυσικά υπεύθυνος ήταν ο David. Και σα να μην έφτανε όλο αυτό και η πιθανή γκρίνια που άκουσε μετά τον γάμο, ο πρώην ποδοσφαιριστής έκανε ένα like στο Instagram το οποίο ίσως και να κάνει έξαλλη την σύζυγο του.

4C8C3E3A00000578 5762169 image a 39 1527079409457

Ο 43χρονος λοιπόν έδωσε θετική ψήφο στη sexy αν μη τι άλλο φωτογραφία της Jessica Ennis-Hill, η οποία ποζάρει με το μπικίνι της επάνω σε ένα σκάφος. Η 32χρονη αθλήτρια απ’ ότι μπορούμε να διακρίνουμε έχει ένα πολύ καλλίγραμμο κορμί και παρά το γεγονός ότι δεν πρόκειται για κάποια νεαρή πιτσιρίκα, η κίνηση αυτή ίσως και να ενοχλήσει κάπως τη Victoria. Όρκο δεν παίρνουμε, αλλά μετά τις τελευταίες εξελίξεις, εμείς δεν θα το αφήναμε να πέσει έτσι κάτω αυτό το like, οπότε Victoria είμαστε μαζί σου.

Δες τη φωτογραφία με το like του David στη gallery παρακάτω.

Αυτό το είδες;

Βασιλικός γάμος: Τα αμέτρητα σχόλια για τον David Beckham και το κράξιμο διάσημου παρουσιαστή