Δεν θα πιστέψεις ποιες αλλαγές έκανε ο πρίγκιπας Harry για το χατίρι της Meghan

Πατούλια Κατερίνα
Δεν θα πιστέψεις ποιες αλλαγές έκανε ο πρίγκιπας Harry για το χατίρι της Meghan

Μεγάλες αλλαγές για τον πρίγκιπα Harry

Μπορεί για χατίρι της σχέσης με τον πρίγκιπα Harry, η Meghan Markle να απαρνήθηκε την Αμερική και τα κοινωνικά δίκτυα, όμως δεν είναι μόνο η 36χρονη Δούκισσα του Sussex που έκανε αλλαγές στη ζωή της.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Daily Mail, η Meghan βοήθησε να καλυτερεύσει η σχέση του αγαπημένου της Harry με τον πατέρα του πρίγκιπα Κάρολο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Meghan ανέλαβε δουλειά και γεφύρωσε αμέσως τις διαφορές του Harry με τον πατέρα του. Ο Κάρολος φαίνεται να γοήτευσε την Meghan και σύμφωνα με οικογενειακή πηγή του Παλατιού, η Markle είπε στον Harry πως ο πατέρας του την υποδέχτηκε θερμά, ήταν εγκάρδιος, ευγενής η αγαπημένη του Harry, του εξήγησε πως θα το εκτιμούσε ιδιαίτερα αν ο δεσμός πατέρα – γιου, ήταν και πάλι ισχυρός.

Διάβασε ακόμα: Η Gwyneth Paltrow κάνει διακοπές και διαθέτει σώμα εικοσάχρονης

Αλλά και ο Κάρολος, εντυπωσιάστηκε από την Meghan και έδειξε περισσότερη στήριξη σε αυτή, σε σχέση με παλαιότερες αγαπημένες του μικρότερου γιου του ενώ εξομολογήθηκε σε φίλους πως η Markle είναι πανέξυπνη, και κάνει το Harry ευτυχισμένο.

Κι όχι μόνο, ο Κάρολος, αλλά και ο William φαίνεται να έχει λατρέψει αμέσως τη γυναίκα του αδερφού του ενώ και η Καμίλα έχει έρθει κοντά με την Markle.

Πάντως, πέραν από την καλυτέρευση των σχέσεων με τον Κάρολο, ο Harry έχει κόψει και το τσιγάρο για χάρη της Meghan ενώ έχει αλλάξει και την διατροφή του υιοθετώντας υγιεινές συνήθειες.