O Γιάννης Πλούταρχος ανανέωσε το σπίτι του με νέα έπιπλα μαζί με την γυναίκα του

O Γιάννης Πλούταρχος ανανέωσε το σπίτι του με νέα έπιπλα μαζί με την γυναίκα του

 Μαζί με την γυναίκα του για ψώνια στην Βουλιαγμένη ο Γιάννης Πλούταρχος.

Ο Γιάννης Πλούταρχος, ύστερα από μία επιτυχή περιοδεία στην Αμερική, επέστρεψε στα πάτρια εδάφη και αποφάσισε με τη σύζυγό του, Μαρία Κακοσαίου, να επισκεφθούν κεντρικό κατάστημα επίπλων στα Νότια Προάστια για να κάνουν τις αγορές τους.

Στόχος τους, να αγοράσουν μαζί έπιπλα για το καινούργιο τους σπίτι, που βρίσκεται στο Ελληνικό! Μάλιστα, η Μαρία ήταν εκείνη που επιμελήθηκε τα πάντα τόσο στην κατασκευή όσο και στη διακόσμηση του σπιτιού, στο οποίο, σύμφωνα με το περιοδικό ''HELLO'' που κυκλοφόρησε την Τετάρτη , κυριαρχεί το λευκό χρώμα, το ξύλο και το γυαλί.

Αυτές τις ημέρες ο γνωστός καλλιτέχνης βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη όπου ξεκίνησε εμφανίσεις με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και την Αμαρυλλίς. Μαζί με την σύζυγό του συζήτησαν για αρκετή ώρα, είδαν πολλά έπιπλα και είδη σπιτιού κι αφού έκαναν τις απαραίτητες παραγγελίες αναχώρησαν για την οικεία τους, όπου τους περίμεναν τα πέντε παιδάκια τους.

Ο γνωστός καλλιτέχνης είναι πάντα δίπλα στην οικογένειά του και βρίσκει χρόνο να είναι συνεπής στον ρόλο του συζύγου και του πατέρα.