Η Stormi Jenner δείχνει τόσο μεγάλη στην τελευταία της φωτογραφία

Η Stormi Jenner δείχνει τόσο μεγάλη στην τελευταία της φωτογραφία

Και είναι υπέροχη

Μπορεί η Kylie Jenner μετά από την πίεση και τα πολλά αρνητικά σχόλια των haters να διέγραψε όλες τις φωτογραφίες της Stormi από το Instagram account της, στις οποίες φαινόταν το προσωπάκι της, δεν ισχύει όμως το ίδιο και για το snapchat. Η reality star βγάζει βίντεο και φωτογραφίες με την κορούλα της και κάποιοι θαυμαστές της πήραν αυτήν τη φωτό και την ανέβασαν σε ένα fan page στο Instagram.

Και η ερώτησή μας μόλις την είδαμε ήταν μία, πόσο πολύ έχει μεγαλώσει η Stormi. Ο χρόνος τελικά περνάει πολύ γρήγορα και αυτό φάνηκε στην πρόσφατη αυτήν φωτογραφία της Kylie Jenner, όπου η 4 μηνών πλέον Stormi δείχνει αρκετά πιο μεγάλη. Τα μεγάλα της μαύρα μάτια και τα ζουμερά της μάγουλα μας έκλεψαν την καρδιά και είμαστε σίγουρες πως και η Kylie νιώθει ακριβώς το ίδιο.

Δες και αυτό: Πότε γέννησε, πότε τα έχασε! Η Kylie Jenner ποζάρει με crop top και καυτό σορτς

Η Stormi φοράει ένα φορμάκι και κάθεται στην αγκαλιά της μαμάς της έχοντας ένα απίστευτα ήρεμο προσωπάκι, το οποίο πραγματικά είναι αξιολάτρευτο. Και όσο την κοιτάζουμε, τόσο πιστεύουμε πως έχει μεγαλώσει πάρα πολύ από την τελευταία φορά. Τα εύσημα μας ωστόσο, οφείλουμε να δώσουμε και στην Kylie, η οποία ποζάρει χωρίς ίχνος make up και είναι πραγματικά πολύ πιο όμορφη.

Δες τη φωτογραφία παρακάτω.

Διάβασε και αυτό:

Δούκισσα Νομικού: Kλείνει έναν χρόνο παντρεμένη, κι εμείς θυμόμαστε τις πιο όμορφες φωτό του γάμου