Τρέμε Kate! Αυτή είναι η τραγουδίστρια που γοήτευσε τον πρίγκιπα William

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Τρέμε Kate! Αυτή είναι η τραγουδίστρια που γοήτευσε τον πρίγκιπα William

Επ, τι συμβαίνει εδώ;

Μπορεί η έξοδος της Meghan Markle με την βασίλισσα Ελισάβετ να μονοπώλησε αρκετά το ενδιαφέρον των media τις τελευταίες ώρες, όμως άλλο είναι το μέλος της royal οικογένειας που εθεάθη σε τρυφερή συζήτηση με γνωστή τραγουδίστρια. Η star γοήτευσε τον πρίγκιπα William και η Kate Middleton από μία γωνία παρακολουθεί τις εν λόγω φωτογραφίες και βγάζει καπνούς.

Σε μία εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη για το The Royal Marsden NHS Foundation, παρευρέθηκε και η Kylie Minogue, η οποία φαίνεται να τράβηξε την προσοχή του William και να γοητεύτηκε αρκετά από την εμφάνιση της. Η τραγουδίστρια, που πριν από μερικές εβδομάδες έγινε 50 ετών, ήταν εκθαμβωτική και ο φακός φυσικά ήταν εκεί για να την απαθανατίσει τόσο στην χειραψία της με τον πρίγκιπα, όσο και στην κουβέντα που είχαν.


https://www.instagram.com/p/BkCoSCAAev4

Η 50χρονη star φορούσε ένα μακρύ gown σε silver απόχρωση, με ανοιχτή όλη την πλάτη πίσω και το χαμόγελο της, ήταν πιο λαμπερό από ποτέ. Ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε να μιλούν, με τον πρίγκιπα William να δείχνει αρκετό ενδιαφέρον στην συζήτηση τους και να χαμογελά.


https://www.instagram.com/p/BkChL7WnBYx

Kate, ελπίζουμε να μην υπήρξε κάποιου είδους σκηνή, έπειτα από αυτές τις φωτογραφίες.

Διάβασε και αυτό: Πώς περνάει η Meghan Markle από τότε που παντρεύτηκε; Η ατάκα για το Harry που συζητήθηκε