Η Meghan είναι η νέα κολλητή της βασίλισσας και αυτές είναι οι φωτογραφίες που το φανερώνουν

Πατούλια Κατερίνα
Η Meghan είναι η νέα κολλητή της βασίλισσας και αυτές είναι οι φωτογραφίες που το φανερώνουν

Οι δύο νέες κολλητές 

Είναι πλέον γεγονός! Η Meghan Markle είναι η νέα αγαπημένη κολλητή μπορούμε να πούμε της βασίλισσας Ελισάβετ και μιλάμε πια με αποδείξεις.

Η 36χρονη πρώην ηθοποιός, όχι μόνο ταξίδεψε με το βασιλικό τρένο, κάτι που όπως φημολογείται δεν έχει συμβεί ποτέ με την Κate Middleton αλλά η Markle είναι όλο γέλια και χαρές με την βασίλισσα και μάλιστα δημόσια.

Η Ελισάβετ έφτασε παρέα με την Meghan στο Cheshire για μια σειρά επίσημων εμφανίσεων, ενώ οι δύο γυναίκες, πέρασαν και όλο το βράδυ μαζί μέσα στο τρένο. Η βασίλισσα έπρεπε να εγκαινιάσει την γέφυρα Mersey Gateway και η Markle κάθισε δίπλα ακριβώς στην Ελισάβετ!Οι φωτογραφίες και τα βίντεο απέδειξαν απλά το πόσο κοντά έχουν έρθει οι δύο γυναίκες, με την Markle σχεδόν να σκάει στα γέλια και την βασίλισσα πραγματικά να χαμογελά σαν κοριτσάκι. Κι όχι μόνο! Μετρήσαμε άπειρες στιγμές που η σύζυγος του Harry όλο και κάτι σχολίαζε στο αυτάκι της βασίλισσας.Δες ακόμα: Δεν φαντάζεσαι τι θα μοιραστεί η Meghan Markle με τη βασίλισσα Ελισάβετ πολύ σύντομα

Ένα μόνο σχόλιο: Τρέμε Kate!

Δες στην gallery τις φωτογραφίες από τις κολλητές φίλες!

DPG Network