Γιατί ο προπονητής του Μαρόκο είναι το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο του Μουντιάλ;

Γωγώ Φούντα
Γιατί ο προπονητής του Μαρόκο είναι το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο του Μουντιάλ;

Μια ματιά ρίξε μόνο και θα καταλάβεις

Το Μουντιάλ συνεχίζεται με εντυπωσιακούς ρυθμούς, τα outsider μεσουρανούν, ο καλός σου σίγουρα έχει πάει κουβά, και θα ορκιζόσουν ότι χθες τον άκουσες να βρίζει τον Μέσι και έναν Καμπαγιέρο-ναι της Αργεντινής-. Την ίδια στιγμή εγώ κάνω έρευνα σημαντική την οποία περισσότερο θα έλεγες λειτούργημα.

Και μιας και το μάτι μου είναι αετίσιο, θα ήθελα να μιλήσουμε λίγο για τον προπονητή του Μαρόκο, Hervé Renard. Για το ψηλό αυτό ξανθό αγόρι ετών 49, που θυμίζει Jamie Lannister και έχει κάνει τις γυναικείες καρδιές να χτυπήσουν πιο δυνατά. Για τον άντρα εκείνο που περπατάει και γύρω του κορασίδες λιποθυμούν. Για τον άνθρωπο αυτό, που ακόμα δεν τον γνωρίσαμε θα τον χάσουμε (ναι το Μαρόκο αποκλείστηκε τουλάχιστον μαθηματικά).

Παρά τον αποκλεισμό ωστόσο, το σημάδι του θα μείνει ανεξίτηλο στην ιστορία, οι φαρδιές του πλάτες, αλλά και τα γαλάζια του μάτια. Διότι μπορεί να φύγει από τα γήπεδα της Ρωσίας, αλλά το Μαρόκο είναι ένας προορισμός προσιτός. Ακόμα και για γάμο διότι το αγόρι είναι διαζευγμένο. Και έχει και 3 παιδιά, που σημαίνει ότι δε θα χαλάσεις τη σιλουέτα σου.

35889276 10215543597479627 4776622928781377536 n

Στα βασικά τώρα, τη Δευτέρα στις 9 το βράδυ η ομάδα του δίνει τον τελευταίο της αγώνα –τιμής ένεκεν- στην Ρωσία κόντρα στην Ισπανία (Παναγία μου τριάρα θα φάει ο κούκλος). Οπότε σίγουρα θα είναι μπουχτισμένος και ευάλωτος. Εικόνα σίγουρα ακαταμάχητη για τα αθώα μας μάτια. Hervé μας λείπεις ήδη.

Και κλείνουμε με ένα τραγούδι.