Η Gwyneth Paltrow ποζάρει με μαύρο μαγιό στις διακοπές της και το σώμα της «κόβει ανάσες»

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Gwyneth Paltrow ποζάρει με μαύρο μαγιό στις διακοπές της και το σώμα της «κόβει ανάσες»

Σου θυμίζουμε πως είναι 46 ετών

Την τιμητική του έχει το Capri της Ιταλίας αυτές τις ημέρες, αφού μετά την Kourtney Kardashian, μία ακόμη star βρέθηκε στην ακτή του για διακοπές με ιδιωτικό yacht. Η Gwyneth Paltrow και ο αρραβωνιαστικός της Brad Falchuk πέρασαν μερικές ημέρες στην Ιταλία απολαμβάνοντας τον Μεσογειακό ήλιο και τη θάλασσα.

Ωστόσο δεν είναι αυτό το θέμα στο οποίο θέλουμε να εστιάσουμε, αλλά στο κορμί της 46χρονης ηθοποιού, η οποία πόζαρε με μαύρο μικροσκοπικό μπικίνι και μας «έκοψε την ανάσα» με το καλλίγραμμο κορμί της. Το διάσημο ζευγάρι συνοδευόταν από τον Ιταλό σχεδιαστή Valentino (ο οποίος είχε και το σκάφος) και από τον Giancarlo Giammetti.

Δες και αυτό: Η Gwyneth Paltrow κάνει διακοπές και διαθέτει σώμα εικοσάχρονης

Η star που είναι μαμά δύο παιδιών έχει ένα εκπληκτικό κορμί και αυτό μας απέδειξε για μία ακόμη φορά, όταν και εμφανίστηκε με το μαγιό της, επάνω στο σκάφος. Σε περίπτωση που δεν το συγκράτησες, σου λέμε ξανά πως η star διανύει το 46ο έτος της ηλικίας της κι έχει αυτό το αψεγάδιαστο κορμί.


https://www.instagram.com/p/BkbHvQqnY-N

Δεν έχουμε τίποτα αρνητικό να της προσάψουμε, αντιθέτως μας άρεσε πολύ τόσο η εμφάνιση της, όσο και το καλλίγραμμο σώμα της, που ανέδειξε μέσα από αυτό το τόσο απλό μαύρο μπικίνι.

Διάβασε και αυτό: Καταπληκτικές: Η Blake Lively σε μία πολύ σπάνια εμφάνιση με τις δύο της κόρες