Η Khloe Kardashian, σπάει τη σιωπή της & μιλάει ανοιχτά για την απόφασή της να μείνει με τον Tristan

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Khloe Kardashian, σπάει τη σιωπή της & μιλάει ανοιχτά για την απόφασή της να μείνει με τον Tristan

Τι είπε η reality star;

Την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής της βίωσε πριν από μερικού μήνες η Khloe Kardashian, όσο ήταν έγκυος στην κόρη της True. Όσος καιρός και να περάσει κανένας δεν θα ξεχάσει το σκάνδαλο που δημιουργήθηκε, όταν κυκλοφόρησαν φήμες πως ο σύντροφος της, Tristan Thompson, την απάτησε όσο εκείνη βρισκόταν σε ενδιαφέρουσα.

Ήταν ένα από τα μεγαλύτερα φάουλ ίσως που έχει κάνει ποτέ κάποιος, όμως η Khloe στάθηκε στο ύψος της, προστάτεψε την κόρη της και παρέμεινε μαζί του, προκειμένου να δει πως μπορούν να συνεχίσουν μετά από αυτό. Κι ενώ έκτοτε έχει μιλήσει για το θέμα και η μητέρα της, αλλά και η αδερφή της Kim, δεν είχαμε την δική της άποψη για το θέμα, η οποία ήταν και η πιο άμεση και απαραίτητη εδώ που τα λέμε.

Για ένα δίμηνο τώρα η reality star τηρούσε σιγή ιχθύος, ώσπου έπειτα από ένα σχόλιο θαυμάστριας στο Twitter δεν άντεξε κι έσπασε τη σιωπή της σχετικά με αυτό το θέμα. Το σχόλιο της νεαρής θαυμάστριας έγραφε: «Αγαπώ, λατρεύω και είμαι δίπλα στην Khloe, αλλά είμαι απογοητευμένη που έμεινε με αυτόν τον άχρηστο τον Tristan. Κυρήττει πως οι γυναίκες πρέπει να αναγνωρίζουν την αξία τους και πότε πρέπει να φύγουν, αλλά όταν είναι η ώρα να κάνει το βήμα να φύγει, είναι υποκρίτρια». Σκληρό –αν μας ρωτάς- ωστόσο αρκετά έντονο, ώστε να κάνει την 33χρονη να της απαντήσει:

«Όχι, ακριβώς Queen Persia, δεν έχεις καμία γνώση για αυτά που συμβαίνουν στο σπίτι μας ή την τεράστια προσπάθεια που χρειάζεται να για συνυπάρξουμε. Είμαι περήφανη για τη δύναμη μου. Εκτιμώ τη γνώμη σου και ελπίζω να κρατήσεις την ίδια άποψη για όσους έχουν παραμείνει σε τέτοιες καταστάσεις». Τίμια απάντηση και αρκετά σαφής για να καταλάβουμε σε τι κατάσταση βρίσκεται η σχέση της με τον NBAer.

Διάβασε και αυτό: Η Khloe Kardashian τρολάρει την Kendall Jenner στο Instagram και είναι πραγματικά πολύ αστείο