Η Susan Sarandon μόλις έσπασε έναν σημαντικό κανόνα του βασιλικού πρωτοκόλλου

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Susan Sarandon μόλις έσπασε έναν σημαντικό κανόνα του βασιλικού πρωτοκόλλου

Δεν φαντάζεσαι τι έκανε

Όλοι οι άνθρωποι κάνουμε λάθη σε αυτήν τη ζωή. Ναι, σωστή έκφραση και γενικά αποδεκτή στο σύνολο, αλλά μήπως εξαρτάται και από το είδος του λάθους που κάνουμε κάθε φορά και πόσο σημαντικό είναι αυτό; Είναι όλα τα λάθη ανθρώπινα και συγχωρούνται ή μήπως κάποια είναι λίγο πιο σημαντικά;

Απορίες τέτοιου είδους μας γεννήθηκαν μόλις διαβάσαμε στο διαδίκτυο για το τραγικό λάθος που έκανε η Susan Sarandon το Σαββατοκύριακο που έδωσε το παρών στο παιχνίδι πόλο για το Royal Windsor Cup που πραγματοποιήθηκε στο Egham στην Αγγλία. Η ηθοποιός πλησίασε την βασίλισσα Ελισάβετ, προκειμένου να συστηθεί στην Αυτού Μεγαλειότης κι εκεί έκανε ένα τραγικά μεγάλο λάθος.

Το βασιλικό πρωτόκολλο ορίζει πως οι επισκέπτες πρέπει να περιμένουν να συστηθούν στη Βασίλισσα, προτού μιλήσουν μαζί της, όμως η ηθοποιός –προφανώς εν αγνοία της- την πλησίασε, της μίλησε και την χαιρέτησε και με χειραψία. Παρά το παράπτωμα της ωστόσο η Βασίλισσα Ελισσάβετ, δεν φάνηκε ενοχλημένη, αντιθέτως την χαιρέτησε κι εκείνη και της χάρισε ένα πλατύ χαμόγελο.



Κατά πάσα πιθανότητα ήταν στις καλές της εκείνη την ημέρα και γι’ αυτό δεν την επηρέασε- πείραξε η παραβίαση του πρωτοκόλλου.

Διάβασε και αυτό: Ο πρίγκιπας William συνελήφθη σε τρυφερό τετ-α-τετ με ξανθιά καλλονή την οποία γνωρίζεις καλά!