Ο Kanye West έχει μείνει άναυδος με την sexy εμφάνιση της Rihanna και οι φωτό έχουν γίνει viral

Ο Kanye West έχει μείνει άναυδος με την sexy εμφάνιση της Rihanna και οι φωτό έχουν γίνει viral

Μα δες τον πως την κοιτάζει

Μπορεί η Kim Kardashian να είναι η μία και μοναδική γυναίκα στη ζωή του Kanye West και να είναι γι’ αυτόν η πιο όμορφη στον κόσμο, όμως ακόμη και ο rapper δεν κατάφερε να αντισταθεί στο κακό κορίτσι που ακούει στο όνομα Rihanna (aka Bad Gal RiRi). Ένα βίντεο από τα βραβεία του MTV το 2016 έκανε την εμφάνιση του στο διαδίκτυο και έχει ήδη γίνει viral.

Ο 41χρονος τραγουδιστής έχει μείνει άφωνος παρακολουθώντας τη sexy εμφάνιση της Rihanna και η Kim Kardashian ήταν εκεί για να απαθανατίσει τη στάση του. Στο βίντεο αυτό απαθανατίζεται και η 37χρονη star, η οποία προσπαθεί να καταγράψει την αντίδραση του συζύγου της, ο οποίος έχει μείνει με ένα «χαζό» γέλιο στο πρόσωπό του, καθώς παρακολουθεί την εμφάνιση της Rihanna στο stage.

Οι φωτογραφίες αυτές φυσικά έγιναν viral σε χρόνο dt και τα σχόλια στο διαδίκτυο έπεσαν βροχή. Στο Twitter μάλιστα ένα χρήστης έγραψε: «Δες πόσο γρήγορα η Kim σταμάτησε να τραβά βίντεο, μόλις είδε τον Kanye να έχει χαζέψει με την Rihanna», ενώ ένας άλλος έγραψε: «Θέλω κάποιον να με κοιτάζει όπως ο Kanye τη Rihanna».

Και πραγματικά δεν θα μπορούσαμε να ταυτιστούμε περισσότερο με το τελευταίο αυτό σχόλιο. Ο 41χρονος star έχει ξεχάσει τα πάντα γύρω του και απλά έχει εστιάσει στην τραγουδίστρια, η οποία είναι πράγματι σούπερ sexy.

Δες το βίντεο εδώ:



Δες τις φωτογραφίες στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη: Η πιο χαλαρή εμφάνιση της Meghan μετά το γάμο: Με καπέλο παραλίας και ιδιαίτερη παρέα