Οι Beckhams απαθανατίζονται στην 19η επέτειο τους και δείχνουν πιο ερωτευμένοι από κάθε άλλη φορά

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Οι Beckhams απαθανατίζονται στην 19η επέτειο τους και δείχνουν πιο ερωτευμένοι από κάθε άλλη φορά

Κανένα διαζύγιο

Οριστικό τέλος στις φήμες περί χωρισμού έδωσαν εχθές η Victoria και ο David Beckham, οι οποίοι γιόρτασαν την 19η επέτειο του γάμου τους. Η σχεδιάστρια ανέβασε μία φωτογραφία τους στο Instagram account της, ανοίγοντας μας την καρδιά της και γράφοντας κάτι πολύ τρυφερό για τον αγαπημένο της σύζυγο.

Δεν έμειναν όμως μόνο στη φωτογραφία, αφού ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε σε ρομαντική έξοδο στο Λονδίνο την παραμονή της επετείου τους. Το διάσημο ζευγάρι είναι πιο αγαπημένο και πιο δεμένο από ποτέ και πραγματικά αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες θα συμφωνήσουμε αρκετά.

Δες και αυτό: Οι Beckhams έκλεισαν 19 χρόνια παντρεμένοι, και θυμήθηκαμε τον άκρως... κακόγουστο γάμο τους

Η Victoria και ο David εθεάθησαν σε μία σχολική αθλητική ημέρα στο Λονδίνο και η πρώην τραγουδίστρια δεν έφυγε λεπτό από το πλευρό του συζύγου της και δεν σταμάτησε να τον αγκαλιάζει. Όπως καταλαβαίνεις αυτή είναι και η πιο τρανή απόδειξη, πως το ζευγάρι ουδέποτε υπήρξε ένα βήμα πριν από τον χωρισμό. Μπορεί οι εκπρόσωποι τους να διέψευσαν τις πρόσφατες φήμες, όμως όφειλαν να δώσουν και την δική τους προσωπική απάντηση και το έκαναν με τον καλύτερο τρόπο.

Συνεπώς τα 19 χρόνια θα αυξάνονται συνεχώς και όσο και αν κάποιοι τους θέλουν να χωρίζουν, εκείνοι πάντα θα κλείνουν στόματα με τον καλύτερο τρόπο.



Διάβασε ακόμη: Η Khloe αποκάλυψε κάτι για το απίθανο σώμα της μετά τη γέννα, που δεν το περιμέναμε!