Ο πρίγκιπας Harry μόλις αποκάλυψε τον αριθμό παιδιών που δεν θέλει να κάνει

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο πρίγκιπας Harry μόλις αποκάλυψε τον αριθμό παιδιών που δεν θέλει να κάνει

Πως νομίζαμε ότι θέλει πολλά παιδιά;

Στην Ιρλανδία βρίσκεται τα τελευταία εικοσιτετράωρα ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle κάνοντας την μία υπέροχη εμφάνιση, μετά την άλλη. Για καιρό βέβαια θα θυμόμαστε αυτήν της Δούκισσας του Sussex με παντελόνι και σακάκι, που ήταν ό,τι πιο κομψό έχουμε δει από εκείνη το τελευταίο διάστημα.

Ωστόσο αυτές οι γραμμές γράφονται για έναν άλλο πιο σημαντικό λόγο και για κάτι που αξίζει πραγματικά να σχολιάσουμε. Και αυτό δεν είναι άλλο από τα παιδιά του πρίγκιπα Harry και της Meghan. Ναι, μπορεί να είναι κάπως νωρίς και η Δούκισσα να μην είναι έγκυος, όμως πρέπει να μάθεις αυτό που είπε ο πρίγκιπας σε συζήτηση με μία θαυμάστρια στην Ιρλανδία.

Δες και αυτό: Ποια πρωτόκολλα; Η Meghan Markle φόρεσε παντελόνι και περπάτησε με γόβα στο γρασίδι

Η Elaine Adam-Stewart μίλησε στον Harry για το ενδεχόμενο των παιδιών κι εκείνος -άθελα του ίσως- αποκάλυψε τον αριθμό που δεν θα ήθελε να κάνει και του φαίνονται πολλά. «Ο σύζυγός μου είναι επίσης κοκκινομάλλης και μου χάρισε 5 παιδιά. Εσύ και η Meghan πότε θα το πάρετε απόφαση», είπε η Elaine στον Harry κι εκείνος με την σειρά του απάντησε γελώντας: «Πέντε παιδιά; Πάρα πολλά».

Επομένως μετά από αυτό είναι σίγουρο ότι ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex δεν θα κάνουν 5 παιδιά, καθώς τα θεωρούν πολλά. Όπως και να ‘χει ανυπομονούμε για την στιγμή που θα δούμε την Meghan με φουσκωμένη κοιλίτσα.



Διάβασε ακόμη: Αποκαλύφθηκε: Αυτός είναι ο λόγος που η Meghan Markle δεν φορούσε καρφίτσα στη RAF