Αποκαλύφθηκε: Αυτός είναι ο λόγος που η Meghan Markle δεν φορούσε καρφίτσα στη RAF

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Αποκαλύφθηκε: Αυτός είναι ο λόγος που η Meghan Markle δεν φορούσε καρφίτσα στη RAF

Το παρατήρησες κι εσύ έτσι;

Μια απίστευτα όμορφη και κομψή εμφάνιση πραγματοποίησε η Meghan Markle, στην χθεσινή εκδήλωση της RAF, φορώντας ένα μαύρο φόρεμα με χαμόγελο, το οποίο συνδύασε με ένα ζευγάρι nude γόβες. Όμως είχε κάτι διαφορετικό αυτήν τη φορά, κάτι που ενώ όλοι οι υπόλοιποι είχαν, εκείνη δεν είχε. Και σίγουρα το παρατήρησες κι εσύ.

Η Δούκισσα του Sussex ήταν το μόνο μέλος της βασιλικής οικογένειας, που εχθές δεν φορούσε καρφίτσα στο ρούχο της. Ωστόσο, η έλλειψη κοσμημάτων εχθές δεν ήταν μια fashion επιλογή της.

GettyImages 995074002 1

Δες και αυτό: Αυτό που έκανε ο Harry με τη Meghan στη βάφτιση αλλά και στην εκδήλωση της RAF, πολύ το χαρήκαμε

Η πρώην ηθοποιός και πρωταγωνίστρια του Suits δεν φορούσε καρφίτσα, καθώς όλα τα άλλα μέλη της οικογένειας είναι δόκιμοι ή κατέχουν κάποια τιμητική θέση. Η Sophie Wessex, η Δούκισσα του Cambridge, η Δούκισσα της Κορνουάλης και η Πριγκίπισσα Άννα φορούσαν καρφίτσες σχετικές με τις θέσεις τους μέσα στην RAF.

Η Kate Middleton φορούσε την καρφίτσα Air Cadets Dacre, που είναι γνωστό, ότι είναι το υψηλότερο βραβείο που μπορεί να επιτύχει οποιοσδήποτε θηλυκός δόκιμος. Η Δούκισσα τιμήθηκε με το συγκεκριμένο κομμάτι από τους Air Cadets το 2015. Επομένως και η Meghan θα λάβει τη δική της καρφίτσα μέσα στα επόμενα χρόνια.

Διάβασε ακόμη: Royal alert: Η Meghan Markle έκανε ξανά το ίδιο λάθος σε δημόσια εμφάνιση