Θρίλερ με την ηθοποιό Χρύσα Σπηλιώτη. Τραγικό τέλος για το σύζυγό της

Θρίλερ με την ηθοποιό Χρύσα Σπηλιώτη. Τραγικό τέλος για το σύζυγό της

Θρίλερ με την ηθοποιό

Ανάμεσα στους δεκάδες αγνοούμενους από τις φωτιές στο Μάτι Αττικής ήταν και η ηθοποιός Χρύσα Σπηλιώτη αλλά και ο σύζυγός της Δημήτρης Τουρναβίτης.

Το ζευγάρι βρισκόταν στο εξοχικό του στο Μάτι όταν ξέσπασε η φονική πυρκαγιά. Την επόμενη θα έφευγαν για Άνδρο.

Ήδη από εχθές, τα δύο αυτοκίνητα και το ένα σκυλί της οικογένειας είχαν βρεθεί απανθρακωμένα ενώ το δεύτερο σκυλί του ζευγαριού βρέθηκε σοβαρά τραυματισμένο μέσα στο κλουβί του στην παραλία.

icemax 700 a7683cf95cf2c8fe3de2ab0665111bf1

Μόλις σήμερα, ο αδερφός του συζύγου της ηθοποιού, Κώστας Τουρναβίτης αναγνώρισε τη σωρό του αδελφού του στο νεκροτομείο.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ η σορός του άτυχου άνδρα βρέθηκε στο σημείο όπου είχε βρεθεί το απανθρακωμένο σκυλί του ζευγαριού.

Όπως εικάζεται, η ηθοποιός κατάφερε να φτάσει στην παραλία με το ένα σκυλί όπου και το άφησε εκεί σοβαρά τραυματισμένο αλλά επέστρεψε πίσω για να σώσει και το σύζυγό της.

Την Χρύσα Σπηλιώτη γνωρίσαμε μέσα από τη σειρά "Το Καρέ της Ντάμας". Στη συνέχεια έκανε γκεστ εμφανίσεις σε διάφορους τηλεοπτικούς ρόλους όπως στο 10 Λεπτά Κήρυγμα ενώ τα τελευταία χρόναι ανέβαζε θεατρικές παραστάσεις με το ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας όπως το έργο "Με Δύναμη από την Κηφισιά" στην Πάτρα και "Ποιος ανακάλυψε την Αμερική" σε παραγωγή του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας επί καλλιτεχνικής διεύθυνσης Θέμη Μουμουλίδη.

Ο σύζυγός της ήταν αθλητής αλιείας του Ναυταθλητικού Ομίλου Τζιτζιφιών Καλλιθέας.

Διάβασε ακόμα: Και στο τέλος πέθαναν αγκαλιασμένοι...