Ποιά Βεατρίκη; Ο πρίγκιπας Harry έχει μυστικό Instagram account με αυτό το ψευδώνυμο

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ποιά Βεατρίκη; Ο πρίγκιπας Harry έχει μυστικό Instagram account με αυτό το ψευδώνυμο

Και φυσικά δεν εννοούμε αυτόν που διαχειρίζεται το Kensington

Μόλις δύο εικοσιτετράωρα έχουν περάσει από τότε που η Karlie Kloss αποκάλυψε –άθελα της- το μυστικό Instagram account της πριγκίπισσας Βεατρίκης. Και παρά το γεγονός πως ο λογαριασμός δεν έχει επαληθευτεί –πως είναι ο original δηλαδή- αυτοί που την ακολουθούν είναι αρκετοί για να μας αποδείξουν πως είναι πράγματι δικός της. Ωστόσο δεν είναι αυτό τώρα που μας αφορά τόσο, όσο το γεγονός, πως σύμφωνα με το Harpers Bazaar έχει Instagram account και ο πρίγκιπας Harry.

Σου θυμίζουμε, πως οι royals δεν επιτρέπεται να έχουν τα δικά τους social media accounts και αυτό λόγω των φιλανθρωπικών προγραμμάτων -και όχι μόνο- στα οποία εργάζονται και παρευρίσκονται το μεγαλύτερο διάστημα. Plus οι γνήσιοι royals (aka όσοι βρίσκονται στη διαδοχή του θρόνου) διατηρούν την online παρουσία τους μέσα από τα accounts που χειρίζονται τα γραφεία τύπου (Kensington Royal και The Royal Family).

Δες και αυτό:Το πρόσφατο δημόσιο φιλί του πρίγκιπα Harry με τη Meghan έγινε viral κι όχι άδικα

Ο βασιλικός εκπρόσωπος Omid Scobie ανέφερε στο Bazaar, πως τόσο η Ευγενία, όσο και η Βεατρίκη έχουν τα δικά τους account και ανέφερε πως και ο Harry έχει έναν και απλά είναι πολύ καλά κρυμμένος. Με την ίδια λογική λοιπόν, Instagram μπορεί να διαθέτει τόσο η Meghan Markle, όσο και η Kate Middleton. Και αν συμβαίνει αυτό, τότε οι φίλοι τους το κρύβουν πολύ καλά (μέχρι τη στιγμή που θα κάνουν το πρώτο λάθος δηλαδή).

Kι αν αναρωτιέσαι ποιο ψευδώνυμο χρησιμοποιεί ο Harry, οι ειδικοί της βρετανικής έκδοσης της Marie Claire πιθανολογούν πως το όνομα που χρησιμοποιεί ο πρίγκιπας για τα ιδωτικά προφίλ στα social media, είναι Spike ή Spike Wells. H Telegraph μάλιστα είχε εντοπίσει ένα προφίλ στο Facebook με αυτό το όνομα, 400 φίλους, ανάμεσά τους οι πιο πλούσιοι Βρετανοί το οποίο αργότερα απενεργοποιήθηκε.

Διάβασε ακόμη: Είσαι σίγουρη ότι θέλεις να δεις την πρόσφατη εμφάνιση της Celine Dion;