Μαραβέγιας-Σωτηροπούλου: Κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους ψάχνοντας την ερωτική τους φωλιά!

3 SHARES

Αχώριστοι και πιο ερωτευµένοι από ποτέ περνούν το πρώτο τους κοινό καλοκαίρι η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας.

Η γοητευτική ηθοποιός και ο γνωστός µουσικός έχουν ξεκινήσει από νωρίς τις καλοκαιρινές τους εξορµήσεις, µε την πανέµορφη Τόνια να βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του αγαπηµένου της και να τον ακολουθεί πιστά στις συναυλίες που δίνει σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Εχοντας πλέον δοκιµάσει αυτή την καθηµερινή τριβή και συγκατοίκηση στα δωµάτια ή στα ξενοδοχεία όπου επιλέγουν να µείνουν λόγω περιοδείας σε διάφορους όµορφους προορισµούς της χώρας µας, φαίνεται να περνούν µε µεγάλη επιτυχία την πρώτη σηµαντική δοκιµασία της σχέσης τους. Το ζευγάρι, σύµφωνα µε πληροφορίες από το περιβάλλον του, σκοπεύει στα µέσα Σεπτεµβρίου, οπότε και θα ολοκληρώσει την περιοδεία του ο Κωστής Μαραβέγιας, να ψάξει πιο επισταµένα για το σπίτι που θα στεγάσει τον έρωτά του.

«Σκέφτονται να αφήσουν άµεσα τα σπίτια όπου ζούσαν µέχρι τώρα σε Κεραµεικό και Γκάζι και να βρουν ένα στο κέντρο της Αθήνας, για να µοιράζονται την καθηµερινότητά τους», αποκαλύπτει στη Rea;news στενός τους φίλος, επισηµαίνοντας πως είναι και οι δύο λάτρεις του κέντρου και δεν σκοπεύουν να αποµονωθούν σε κάποιο προάστιο στα βόρεια ή στα νότια της Αττικής. «Είναι η πιο πιστή του θαυµάστρια, είναι συνέχεια δίπλα του και το απολαµβάνει. Η Τόνια είναι η µούσα του. Είναι τρισευτυχισµένη στο πλευρό του. Είναι συνεχώς µαζί. Καταφέρνουν και συνδυάζουν µοναδικά τις καλοκαιρινές υποχρεώσεις του Κωστή µε διάφορες εξορµήσεις σε µέρη όπου εµφανίζεται», αποκαλύπτει φίλος του ζευγαριού.

Διαβάστε περισσότερα στο Gossip-tv.gr

3 SHARES
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ