Η Jolie ξεσπά: «Με λίγα δανεικά δεν βοηθάς τα παιδιά σου. Μην παραπλανάς τον κόσμο»

Η Jolie ξεσπά: «Με λίγα δανεικά δεν βοηθάς τα παιδιά σου. Μην παραπλανάς τον κόσμο»

Στα μαχαίρια το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι

Ο Brad Pitt θέλει να υποβαθμίσει τα πρόσφατα έγγραφα που κατέθεσε η δικηγόρος της πρώην συζύγου του Angelina Jolie, στα οποία ούτε λίγο, ούτε πολύ η ηθοποιός υποστηρίζει πως ο πρώην της δεν τη στηρίζει καθόλου οικονομικά.

Από την μεριά του ο Pitt έκανε προσπάθεια να πείσει το δικαστήριο πως η αγωγή της Jolie δεν χρειαζόταν να γίνει καν, κάτι που έφερε το ξέσπασμα της Angelina.
Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα επίσημα έγγραφα που κατέθεσε η δικηγόρος Samantha Bley DeJean για λογαριασμό της Jolie, γίνεται προσπάθεια να ειπωθεί η αλήθεια, μιας και ο Pitt προσπαθεί να παραπλανήσει τα μίντια.

«Τιμώ τα δανεικά που μου έδωσες. Τα δανεικά όμως δεν είναι τρόπος στήριξης των παιδιών. Το να τα παρουσιάζεις ως τέτοια, είναι παραπλανητικό», υποστηρίζει η Jolie.

Σύμφωνα μάλιστα με τη δικηγόρο της, μιλάμε για δανεικά ύψους 8 εκατομμυρίων, τα οποία έδωσε ο Pitt στη Jolie για να βρει καινούργιο σπίτι για την ίδια και τα παιδιά τους, χρήματα για τα οποία όμως της ζήτησε πλάνο αποπληρωμής.

Η Jolie που μάνιασε, ζητά από τον Pitt ίση πληρωμή των εξόδων ανατροφής των παιδιών τους, κάτι που τα τελευταία δύο χρόνια ο ηθοποιός δεν πράττει.

«Κανονικά, ένας πατέρας θα πλήρωνε τα έξοδα για τα παιδιά του εθελοντικά και χωρίς να του ζητηθεί, Πιστεύουμε πως το ζήτημα θα λυθεί χωρίς άλλη αναβολή», ανέφερε η δικηγόρος της Jolie.

Πάντως, από τη μεριά του, ο δικηγόρος του Pitt, Lance Spiegel, επιτέθηκε στην Jolie τονίζοντας πως ο Pitt έχει δανείσει 8 εκατομμύρια για το σπίτι κι ακόμα 1,5 εκατομμύριο για λογαριασμούς της Jolie κι όχι των έξι παιδιών του.

Διάβασε ακόμα: Ο πόλεμος των Brangelina συνεχίζεται: Τα εκατομμύρια που δαπανήθηκαν και η εγκατάλειψη των παιδιών