Ο πόλεμος των Brangelina συνεχίζεται: Τα εκατομμύρια που δαπανήθηκαν και η εγκατάλειψη των παιδιών

Πατούλια Κατερίνα
Ο πόλεμος των Brangelina συνεχίζεται: Τα εκατομμύρια που δαπανήθηκαν και η εγκατάλειψη των παιδιών

Διαφωνία εκατομμυρίων δολαρίων 

H Angelina Jolie ξαναχτυπά. Αυτή τη φορά, στα επίσημα έγγραφα που κατέθεσε κατηγορεί τον Brad Pitt πως από το χωρισμό τους το Σεπτέμβριο του 2016 και μέχρι σήμερα, δύο χρόνια μετά δηλαδή, δεν έχει υποστηρίξει οικονομικά κανένα από τα παιδιά τους.
Από την άλλη, ο Pitt επιμένει πως έχει δώσει με ευκολία πολλά εκατομμύρια δολάρια για την υποστήριξη των παιδιών τους.

Πηγή από το περιβάλλον του Pitt υποστήριξε μάλιστα πως ο διάσημος ηθοποιός δίνει πολλά παραπάνω χρήματα από εκείνα που πρόσταζε η επίσημη νομική συμφωνία και πολλά παραπάνω από εκείνα που οποιοσδήποτε δικαστής θα διέτασσε να πληρώσει.

Διάβασε ακόμα: Δραματικός χωρισμός για την Kourtney Kardashian μέσα σε σκάνδαλο απιστίας

Πάντως, η δικηγόρος της Jolie, Samantha Bley DeJean, σε επίσημα έγγραφα που κατέθεσε μόλις χθες στο Ανώτατο δικαστήριο του Los Angeles αναφέρει πως ο Pitt έχει υποχρέωση να στηρίξει τα παιδιά του και πως μέχρι σήμερα δεν έχει προσφέρει κάτι άξιο αναφοράς για αυτά.

Στα έγγραφα, η δικηγόρος προσθέτει πως ο Brad δεν έχει πληρώσει κανονικά και τακτικά τα μεγάλα έξοδα για το μεγάλωμα των παιδιών, τον τελευταίο 1,5 χρόνο και η Jolie ζητά να υπάρξει νομική κάλυψη της ίδιας και των παιδιών.

Εκπρόσωπος της Angelina ανέφερε πως τα έγγραφα έγιναν για να οριστικοποιηθεί το διαζύγιο και να προχωρήσει και η διαδικασία εκδίκασης της κηδεμονίας των παιδιών.

Το πάλαι ποτέ αγαπημένο ζευγάρι έχει μπει σε έναν δικαστικό αγώνα για την διεκδίκηση της κηδεμονίας των παιδιών ενώ τον Ιούνιο ο Pitt κέρδισε από το δικαστήριο ένα συγκεκριμένο πλάνο επίσκεψης των παιδιών, μιας και οι δυο σταρ δεν είχαν καταφέρει να τα βρουν μεταξύ τους.

Από το πλάνο επισκέψεων είχε εξαιρεθεί ο Maddox που θεωρείτο από το δικαστήριο ώριμος για να αποφασίσει πότε θέλει να βλέπει τον πατέρα του.

Pitt και Jolie γνωρίστηκαν το 2003 στα γυρίσματα της ταινίας “Mr. and Mrs. Smith" και παντρεύτηκαν το 2014 για να ανακοινώσουν το χωρισμό τους το 2016 εξαιτίας αγεφύρωτων διαφορών.
Η 43χρονη Jolie και ο 54χρονος Pitt έχουν έξι παιδιά: τον 16χρονο Maddox, τον 14χρονο Pax, την 13χρονη Zahara, την 12 Shiloh και τα 10χρονα δίδυμα Vivienne και Knox.