To άβολο μυστικό πίσω από τις πρόσφατες εμφανίσεις της Meghan Markle: Τι θέλει να κρύψει οπωσδήποτε;

Πατούλια Κατερίνα
To άβολο μυστικό πίσω από τις πρόσφατες εμφανίσεις της Meghan Markle: Τι θέλει να κρύψει οπωσδήποτε;

Τι θέλει να κρύψει η Meghan Markle

Παρατήρησε καλά τις πρόσφατες εμφανίσεις της Meghan Markle. Θα διαπιστώσεις κάτι που μπορεί με μια πρώτη ματιά να μην σου κάνει εντύπωση.

Τσέπες. Τα φορέματα της δούκισσας του Sussex έχουν τσέπες κι όπως φαίνεται η επιλογή τους δεν έγινε καθόλου τυχαία, μιας και υπάρχει ένα μυστικό πίσω από αυτές.

Διάβασε ακόμα: Η κολλητή της Meghan Markle αναγκάστηκε να διαγράψει αυτή τη φωτογραφία με την δούκισσα του Sussex


Η Meghan φαίνεται πως χρησιμοποιεί τις τσέπες για να κρύβει την αμηχανία και τον εκνευρισμό που της δημιουργούν οι επίσημες εμφανίσεις της.

Άλλοι πάντως, ειδικοί της βιομηχανίας μόδας υποστηρίζουν πως η επιλογή φορεμάτων με τσέπες, έχει άλλο υποσυνείδητο νόημα. Σύμφωνα με την διαφορετική ερμηνεία, οι σχεδιαστές συχνά άφηναν τις τσέπες εκτός φορεμάτων, αναγκάζοντας τις γυναίκες να κρατούν τσάντες ή άλλα αντικείμενα. H Meghan θέλει να το αλλάξει αυτό, υιοθετώντας μια πιο φεμινιστική ματιά στις εμφανίσεις της, φέρνοντας τις τσέπες στο προσκήνιο.

Πάντως, αξίζει να σημειώσουμε πως στις πρώτες εμφανίσεις της, η 37χρονη πάλαι ποτέ ηθοποιός προτιμούσε cross body τσάντες, τις οποίες γρήγορα εγκατέλειψε μιας και το πρωτόκολλο προστάζει την υιοθέτηση clutch για τις γυναίκες της βασιλικής οικογένειας, με σκοπό να έχουν τα χέρια τους απασχολημένα και να μην χρειάζεται να έχουν χειραψία με όσους το ζητούν.