Απελπισμένη η Angelina Jolie: Η κίνηση που έκανε για να σώσει την κατάσταση

Απελπισμένη η Angelina Jolie: Η κίνηση που έκανε για να σώσει την κατάσταση

Η κίνηση- ματ της Jolie

Το διαζύγιο με τον Brad Pitt και όλες οι λεπτομέρειες της μάχης για την κηδεμονία των έξι παιδιών τους, έχουν φέρει την Angelina Jolie στα όριά της.
Η ηθοποιός εμφανίζεται απελπισμένη εξαιτίας της κακής εικόνας που δημιουργείται εις βάρος της, την οποία της πήρε πολλά χρόνια για να χτίσει.
Σύμφωνα λοιπόν με το περιοδικό Woman’s Day, στην έκδοση Νέας Ζηλανδίας, η Jolie προσέλαβε τον γκουρού Michael Sitrick , ο οποίος φημίζεται για τη δημιουργία καλής φήμης στους διάσημους που αναλαμβάνει.

Διάβασε ακόμα: Η Kendall Jenner στη νέα της φωτογράφιση είναι σχεδόν γυμνή και ο ανδρικός πληθυσμός παραληρεί

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Angelina ξέρει πόσο πολύ έχει βλάψει το προφίλ της αυτή η διαμάχη με τον Pitt, ειδικά τις τελευταίες εβδομάδες. Υποτίθεται μάλιστα πως ακόμα και οι στενοί φίλοι της Jolie έχουν αρχίσει να της γυρίζουν την πλάτη τους ενώ στο Hollywood έχει αποκτήσει πια το παρατσούκλι της μέγιστης μάγισσας.

«Η Angelina είναι μόνη και αποξενωμένη από όλους το διάστημα αυτό κι αν δεν φτιάξει την εικόνα της εκτός από το γάμο της θα έχει διαλύσει και την καριέρα της», τονίζει άτομο από το περιβάλλον της.

Ο Sitrick που στο παρελθόν έχει δουλέψει με σταρ όπως ο Chris Brown, η Paris Hilton, ο Kobe Bryant αλλά και ο Harvey Weinstein προσπαθεί, σύμφωνα πάντα με το περιοδικό να πείσει τη Jolie να τα βρει ειρηνικά με τον Pitt, κάτι που δεν έχει πετύχει ως τώρα.