O Cristiano Ronaldo ποζάρει με όλα του τα παιδιά και μας κλέβει την καρδιά

Πατούλια Κατερίνα
O Cristiano Ronaldo ποζάρει με όλα του τα παιδιά και μας κλέβει την καρδιά

Ο ευτυχισμένος μπαμπάς ποζάρει με τα παιδιά του!

Ο Cristiano Ronaldo αποφάσισε να μας παρουσιάσει όλη του την οικογένεια ντυμένη με την φανέλα της Γιουβέντους, στην οποία υπέγραψε πρόσφατα με συμβόλαιο 99 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ο 33χρονος ποζάρει έχοντας την αγαπημένη του Georgina Rodriguez στο πλευρό του ντυμένη μόνο με την φανέλα των Μπιανκονέρι.
Στη φωτογραφία που έχει κερδίσει πάνω από 8,5 εκατομμύρια likes, ο Πορτογάλος ποζάρει ως γνήσιο υπερήφανος πατέρας παρέα με τον 8χρονο γιο του Cristiano Jr., τα δίδυμα Eva Maria και Mateo που είναι σήμερα 14 μηνών και την μόλις 8 μηνών κόρη του Alana Martina.

Όσο για τη σχέση του Ronaldo με το μοντέλο και μητέρα της μικρότερης κόρης του, φαίνεται πως έχει υπάρξει ήδη αρραβώνας.

Ο Ronaldo απέκτησε τον πρώτο του γιο τον Ιούνιο του 2010 και δεν αποκάλυψε ποτέ την ταυτότητα της μητέρας του παιδιού αλλά κέρδισε την πλήρη κηδεμονία του.

Διάβασε ακόμα: Ο χωρισμός στοίχισε πολύ στην τραγουδίστρια: Η νέα αδυνατισμένη εικόνα της προκαλεί ανησυχία

Τον Ιούνιο του 2017, ο Ronaldo απέκτησε τα δίδυμα παιδιά του μέσω παρένθετης και πέντε μήνες αργότερα γεννήθηκε η μικρότερη κόρη του, καρπός της σχέσης του με την Georgina Rodriguez.

Δες την οικογενειακή φωτογραφία παρακάτω