New love in town; Η Μαρία Ηλιάκη είναι και πάλι ερωτευμένη και αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

New love in town; Η Μαρία Ηλιάκη είναι και πάλι ερωτευμένη και αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Και δείχνει να περνά υπέροχα μαζί του

«Έπιασε βροχή, αγάπη καλοκαιρινή»… λέει ένα παλιό άσμα και η έννοια της καλοκαιρινής αγάπης γίνεται πράξη και στην ελληνική showbiz. Το summer story της, φαίνεται πως βρήκε η Μαρία Ηλιάκη, η οποία είναι και πάλι ερωτευμένη, με έναν πολύ γοητευτικό άντρα. Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Ok, η παρουσιάστρια πέρασε το καλοκαίρι της στην Κρήτη και πιο συγκεκριμένα στα Χανιά, μαζί με τον νέο της σύντροφο, ενώ εθεάθησαν να περπατούν στο κέντρο της πόλης χέρι-χέρι.

Δες και αυτό: Η Μαρία Ηλιάκη μας δείχνει το πρόσωπό της όπως είναι πραγματικά

Ο Στέλιος Μανουσάκης είναι ο νέος σύντροφος της παρουσιάστριας και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, δραστηριοποιείται στα Χανιά στον ξενοδοχειακό κλάδο, παρέα με την οικογένεια του, όμως η βάση του είναι στην Ελβετία και στη Ζυρίχη, όπου ζει και εργάζεται ως γυναικολόγος.

Και όσο εμείς επεξεργαζόμαστε κάποια ερωτήματα που μας έχουν γεννηθεί, όπως για παράδειγμα εάν η Μαρία θα πήγαινε να ζήσει στη Ζυρίχη, σου αφήνουμε από κάτω το Instagram account του Στέλιου, προκειμένου να τον δεις λίγο καλύτερα. Πάντως απ’ ό,τι είδαμε με την πρώτη ματιά, εκείνη δεν τον ακολουθεί, πιθανότατα για να μην προδώσουν τη σχέση τους.


https://www.instagram.com/p/BhZYPvOHwHV

Διάβασε ακόμη: Αυτό είναι το πραγματικό πρόσωπο της Ζέτας Δούκα χωρίς μακιγιάζ