«Λιώσαμε»! Το διάσημο ζευγάρι δεν κρύβει τον έρωτα του και ανταλλάσσει παθιασμένα φιλιά

Νάνσυ Μητσοστέργιου
«Λιώσαμε»! Το διάσημο ζευγάρι δεν κρύβει τον έρωτα του και ανταλλάσσει παθιασμένα φιλιά

Πιο ερωτευμένοι από ποτέ

Τρεις μήνες έχουν περάσει από τότε που το διάσημο ζευγάρι ανακοίνωσε μέσω κοινής εμφάνισης την επανασύνδεση του. Και απ’ ότι φαίνεται είναι πολύ ερωτευμένοι και αυτό φροντίζουν να μας το δείχνουν σε κάθε τους έξοδο. Βλέπεις οι φωτογραφίες στο Instagram δεν ήταν αρκετές και αποφάσισαν να μας κάνουν λίγο πιο σαφές το ότι είναι τρελά ερωτευμένοι.

Με ποιόν τρόπο; Ανταλλάσσοντας καυτά φιλιά στη μέση του δρόμου φυσικά. Η Bella Hadid και ο The Weeknd απαθανατίστηκαν να βγαίνουν το μεσημέρι της Κυριακής από ξενοδοχείο στο Los Angeles και για μία ακόμη φορά μας απέδειξαν, πως αυτός ο μικρός χωρισμός που είχαν τους έφερε τελικά πιο κοντά και ερωτευτήκανε ακόμη περισσότερο.

Δες και αυτό: H Bella Hadid κάνει και πάλι hot τα jeans που φορούσαμε όλες στα 00s

Τι και αν εμείς πιστεύαμε πως ο Abel και η Selena Gomez θα καταλήξουν σε γάμο (μας είχαν πείσει ότι είναι φουλ ερωτευμένοι) εκείνοι τελικά χώρισαν και πλέον δε λένε ούτε γεια. Και κάπως έτσι μερικούς μήνες μετά τον χωρισμό The Weeknd και Bella Hadid επανασυνδέθηκαν, κάνοντας την πρώτη τους κοινή εμφάνιση στο Παρίσι. Αρκετά ρομαντικό δε νομίζεις;


https://www.instagram.com/p/Bm_FnOKHqm3

Η 21χρονη καλλονή και ο 27χρονος τραγουδιστής ήταν αρκετά casual ντυμένοι και απ’ ό,τι είδαμε το τελευταίο πράγμα που τους ενδιαφέρει είναι ο φωτογραφικός φακός που τους ακολουθούσε κατά πόδας. Το καυτό φιλί τους στην μέση του δρόμου ήταν η απάντηση σε όλους αυτούς που πιστεύουν πως η σχέση τους είναι επιφανειακή και δεν θα κρατήσει.


Λες να μας ετοιμάζουν καμία έκπληξη;

Διάβασε ακόμη: Μόλις συνειδητοποιήσαμε γιατί η Selena Gomez χώρισε τον Justin Bieber