Ξέρεις πώς μπορείς να δεις από κοντά το νυφικό της Meghan Markle αλλά και πόσο θα σου κοστίσει;

Πατούλια Κατερίνα
Ξέρεις πώς μπορείς να δεις από κοντά το νυφικό της Meghan Markle αλλά και πόσο θα σου κοστίσει;

Ξέρουμε και την τιμή εισητηρίου και πότε μπορείς να δεις από κοντά το νυφικό

Αν δεν κατάφερες να δεις από κοντά την Meghan Markle και τον πρίγκιπα Harry την ημέρα του γάμου τους, έχεις την ευκαιρία να δεις το νυφικό, το πέπλο, την τιάρα και το κοστούμι του γαμπρού!

Μην αναρωτιέσαι για το πώς θα γίνει αυτό. Στο κάστρο του Windsor ξεκινάει έκθεση από την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2018 έως την Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2019, στην οποία μπορείς να δεις από κοντά το νυφικό της Meghan Markle δια χειρός Clare Waight Keller για τον οίκο Givenchy όπως και ρο πέπλο με τα κεντημένα λουλούδια 53 χωρών της Κοινοπολιτείας.

Ταυτόχρονα, θα θαυμάσεις και την τιάρα της δούκισσας του Sussex καθώς και την στολή του πρίγκιπα Harry που φόρεσε στον πριγκιπικό γάμο της 19ης Μαΐου.

Όλα αυτά, θα είναι κομμάτι της έκθεσης "A Royal Wedding: The Duke and Duchess Of Sussex" και φυσικά θα υπάρξει το ανάλογο αντίτιμο για να μπεις στην έκθεση.

21.20 βρετανικές λίρες για κάθε ανήλικα, 19.30 για άτομα άνω των 60 και φοιτητές, 54.70 λίρες για μια οικογένεια με 2 ενήλικες και τρία παιδιά, για τα άτομα με ειδικές ικανότητες αλλά και τα παιδιά κάτω των 17 ετών, η τιμή πέφτει στις 12. 30 λίρες και τέλος τα παιδιά κάτω των 5 ετών μπαίνουν δωρεάν.

Διάβασε ακόμα: Η Μeghan στα χνάρια της Kate και σε αυτή την παράδοση του Παλατιού: Θα δοθεί μάχη