Tα γενέθλια έκπληξη του Κωνσταντίνου Αργυρού στην πρεμιέρα του με τον Γιάννη Πλούταρχο

Tα γενέθλια έκπληξη του Κωνσταντίνου Αργυρού στην πρεμιέρα του με τον Γιάννη Πλούταρχο

Τα γενέθλια και η έκπληξη που συγκίνησε τον Κωνσταντίνο Αργυρό στην πρεμιέρα του με τον Γιάννη Πλούταρχο στην Θεσσαλονίκη.

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Παρασκευής 20 Μαΐου ο Κωνσταντίνος Αργυρός στο Politia της Θεσσαλονίκης με τον Γιάννη Πλούταρχο και την Αμαρυλλίδα! Ύστερα από μια πολύ επιτυχημένη συνεργασία στην Αθήνα, ο νεαρός τραγουδιστής ανέβηκε στην Θεσσαλονίκη έχοντας στις αποσκευές του και το νέο του τραγούδι «Μάλλον κάτι ξέρω» απ' τον ομότιτλο δίσκο που κυκλοφορεί στα τέλη αυτής της εβδομάδας.

Με τα τραγούδια του «Ερωτευμένος και τρελός», «Είσαι ότι να 'ναι (Παίζεις με τα μάτια)» και «Όλα θα αλλάξουν» να έχουν γίνει ατάκες στα χείλη των ακροατών αλλά και με ένα άρτια δομημένο πρόγραμμα, ο Κωνσταντίνος ξεσήκωσε το κοινό της Θεσσαλονίκης.

Το βράδυ του Σαββάτου 21 Μαΐου, ημέρα της ονομαστικής του εορτής αλλά και των γενεθλίων του Κωνσταντίνου δύο ευχάριστες εκπλήξεις τον περίμεναν στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται. Λίγο πριν την εμφάνιση του στην σκηνή η Αμαρυλλίδα μαζί με μέλη του fan club του έστησαν ένα mini party στο καμαρίνι του, εκπλήσσοντας ευχάριστα τον τραγουδιστή τραγουδώντας του το «Happy Birthday». Αλλά και επί πίστας, μια τούρτα εμφανίσθηκε ξαφνικά κατά την διάρκεια του λαϊκού του προγράμματος, όπου ο Κωνσταντίνος μαζί με τα αδέρφια του Παύλο και Κατερίνα (όντας τρίδυμα) έσβησαν τα κεριά με τον αριθμό 25. Ο νεαρός καλλιτέχνης μετά τον χωρισμό του με την Ράνια Κωστάκη έχει αλλάξει σελίδα στην ζωή του και μπορεί να είναι μόνος προσωπικά αλλά στα επαγγελματικά του μόνο ανοδική πορεία διαγράφει.