Κάτι πήγε λάθος: Η ανθοδέσμη πετάχτηκε στους καλεσμένους, αλλά όχι από την Χριστίνα Μπόμπα

Κάτι πήγε λάθος: Η ανθοδέσμη πετάχτηκε στους καλεσμένους, αλλά όχι από την Χριστίνα Μπόμπα

Διακρίνεις κι εσύ κάτι περίεργο;

Ο γάμος της Χριστίνας Μπόμπα και του Σάκη Τανιμανίδη μπορεί να ανήκει πια στο παρελθόν, είναι όμως σίγουρο, πως θα μιλάμε για πολλές μέρες ακόμη γι’ αυτόν. Βλέπεις συνέβησαν τόσα πράγματα, τα οποία τα ανακαλύπτουμε ένα-ένα μέρα με τη μέρα. Μετά από την πιο όμορφη φωτογραφία τους που εμείς ξεχωρίσαμε, το τρυφερό φιλί και τον χορό τους, αλλά και τα μυστικά του μακιγιάζ της νύφης, που μάθαμε πριν από μερικές ώρες, ανακαλύψαμε κάτι ακόμη.

Χαζεύοντας στο Instagram kai κοιτάζοντας τα stories των καλεσμένων, συνειδητοποιήσαμε πως συνέβη κάτι ακόμη. Το οποίο όμως ήταν κάπως αντίθετο σύμφωνα με τις παραδόσεις που γνωρίζουμε στους γάμους. Όλα έγιναν και τηρήθηκαν κανονικά, ακόμη και το πέταγμα της ανθοδέσμης. Μόνο που ήταν κάπως διαφορετικό αυτήν τη φορά.

Όπως όλοι γνωρίζουμε, είθισται κάποια στιγμή κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, η νύφη να μαζεύει τις ανύπαντρες καλεσμένες φίλες της και να τους πετά την ανθοδέσμη. Σε αυτόν εδώ τον γάμο τα πράγματα έγιναν κάπως ανάποδα, αφού όπως είδαμε σε ένα από τα stories του John Kagioulis, την ανθοδέσμη την πέταξε ο γαμπρός. Και όχι στις φίλες της νύφης, αλλά στους φίλους τους δικούς του.



Αλλόκοτο και περίεργο, δε βρίσκεις;

Εντάξει, φυσικά και η Χριστίνα πέταξε κι εκείνη την ανθοδέσμη της, στις δικές της φίλες, χορεύοντας και τραγουδώντας.



Δες και αυτό:

Μάθαμε τα πάντα για το wedding look της Χριστίνας Μπόμπα από την makeup artist Αδαμαντία Κατσάμπη

Είναι αυτή η πιο όμορφη φωτογραφία από τον γάμο της Χριστίνας Μπόμπα και του Σάκη Τανιμανίδη;

Γάμος Τανιμανίδη- Μπόμπα: Ο τρυφερός πρώτος χορός, το τραγούδι εισόδου & η απίθανη γαμήλια δεξίωση