Η ατάκα του Τανιμανίδη που πυροδότησε τις φήμες περί εγκυμοσύνης της Χριστίνας Μπόμπα

Η ατάκα του Τανιμανίδη που πυροδότησε τις φήμες περί εγκυμοσύνης της Χριστίνας Μπόμπα

Σε αυτόν το γάμο ειπώθηκαν πολλά!

Ο γάμος της Χριστίνας Μπόμπα και του Σάκη Τανιμανίδη απασχόλησε και ακόμα απασχολεί αρκετά τα media. Το ζευγάρι παντρεύτηκε έχοντας στο πλευρό του όλους τους καλούς του φίλους και συγγενείς και οι περισσότεροι έχουν να σχολιάσουν το πόσο ωραία πέρασαν, το πόσο δεμένοι ήταν όλοι και γενικώς πως έζησαν ένα από τα πιο ωραία wedding parties.

Το τελευταίο 24ωρο αναπαράγεται έντονα μία ατάκα του μπαμπά του Σάκη Τανιμανίδη που πυροδότησε τις φήμες περί εγκυμοσύνης.

«Ευχαριστούμε πολύ που μας τιμήσατε με την παρουσία σας, όλους σας… Εύχομαι τα παιδιά να είναι γερά και αγαπημένα. Ο ένας να αγαπά και να κατανοεί τον άλλον και είναι σίγουρο ότι θα συμβάλουν σύντομα στο δημογραφικό πρόβλημα της πατρίδας γιατί αυτό έχει μεγάλη σημασία…».

Να προσθέσουμε βέβαια πως λίγες ημέρες πριν το γάμο, η εκπομπή splash είχε αναφέρει πως κυκλοφορούσαν φήμες περί εγκυμοσύνης της Χριστίνας Μπόμπα. Εμείς πάλι απλά αναπαράγουμε και κρατάμε μικρό καλάθι. Πολύ μικρό.

Το ζευγάρι δεν έχει κρύψει ποτέ την επιθυμία του να κάνει παιδιά, οπότε εμείς τους ευχόμαστε τα καλύτερα για όποτε και αν το θελήσουν.

Δες και αυτό:

#SakisChristina: Νέο φωτογραφικό υλικό από το γάμο της χρονιάς