Kate Middleton και Meghan Markle στα μαχαίρια; Harry και William αναλαμβάνουν δράση

Kate Middleton και Meghan Markle στα μαχαίρια; Harry και William αναλαμβάνουν δράση

Καινούργια προβλήματα στο παλάτι;

Δεν υπάρχει μέρα που να μη συμβεί κάτι στο παλάτι, από τότε που ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας. Μία οι γονείς της Δούκισσας του Sussex, μία η φημολογούμενη κόντρα ανάμεσα στις δύο δούκισσες, πόσα να αντέξει αυτό το παλάτι πια;

Νέες πληροφορίες θέλουν τη Meghan Markle και την Kate Middleton να είναι πλέον στα μαχαίρια και τα δύο αδέρφια να αναλαμβάνουν δράση , προκειμένου να εξομαλύνουν την κατάσταση. Το θέμα μεταξύ τους έχει ξεπεράσει πια τα όρια και ο William με τον Harry αποφάσισαν να λάβουν σημαντικά μέτρα. Τα δύο αδέρφια, συζήτησαν για το αν θα παρέμβουν, προκειμένου να φτιάξουν τα πράγματα ανάμεσα στις δύο δούκισσες, με την απόφαση τους να είναι τελικά θετική.

Δες ακόμη: Τρέμε Blake Lively! Η Meghan Markle ετοιμάζεται να «φάει» τη θέση της ηθοποιού

Η βασίλισσα Ελισσάβετ φυσικά είναι ενήμερη γι’ αυτήν την κατάσταση, όμως δεν την αντέχει άλλο. «Κάτι πρέπει να γίνει και το πρόβλημα να λυθεί οριστικά. Το τελευταίο πράγμα που χρειαζόμαστε στο παλάτι είναι μία ανεξέλεγκτη κρίση στο παλάτι», φέρεται να έχει πει.

Η ερώτηση ωστόσο είναι η εξής: Αφού πλέον η νέα βασιλική λάμψη της Meghan έχει αρχίσει να ξεθωριάζει, γιατί δεν μπορεί να λυθεί το πρόβλημα με την Kate; Σίγουρα μπορούν να μοιραστούν το φως της δημοσιότητας πια. Δυστυχώς όμως δεν βρίσκεται εκεί η πηγή του προβλήματος. Η Meghan γνωρίζει πως σύντομα η Kate θα έχει το πάνω χέρι σε όλα. Βλέπεις όταν γίνει βασιλιάς ο William και εκείνη βασίλισσα, όλοι θα είναι στραμμένοι επάνω της, και γι’ αυτό ζηλεύει πολύ και προσπαθεί τώρα όσο μπορεί να τραβάει τα βλέματα.

Καταλαβαίνεις, λοιπόν, πως το πρόβλημα δεν είναι τόσο απλό όσο φαίνεται και πρέπει να γίνει κάτι άμεσα. Τώρα αν τη λύση θα τη δώσει η Ελισάβετ ή ο Harry με τον William θα το δούμε.

Διάβασε και αυτό: Η πιο συγκινητική στιγμή της Meghan Markle ήταν αυτή και οι φωτογραφίες μας έπεισαν