Ο μεγάλος γιος της Victoria Beckham είναι ο μεγαλύτερος «μαμάκιας» κι έχουμε αποδείξεις

Ο μεγάλος γιος της Victoria Beckham είναι ο μεγαλύτερος «μαμάκιας» κι έχουμε αποδείξεις

Ο πρωτότοκος γος της Victoria της αγαπά πολύ

Ο Brooklyn Beckham, ο πρωτότοκος γιος της Victoria Beckham και του David Bechkam ολοκλήρωσε και αποκάλυψε το νέο τεράστιο τατουάζ που κοσμεί το στήθος του.

Ο 19χρονος φρόντισε μέσα από το προφίλ του στο Instagram να μας δείξει το νέο έργο τέχνης που έκανε στο σώμα του, το οποίο όπως μας ενημέρωσε, λατρεύει.

Ο Brooklyn έχει πάνω από 10 διαφορετικά τατουάζ σε όλο του το σώμα, εμφανώς επηρεασμένος από τον πατέρα του David που είναι κινούμενος καμβάς.

Κι αυτό που μας έκανε εντύπωση δεν είναι το νέο υπερμέγεθες τατού του Brooklyn αλλά παρατηρήσαμε και πάλι τα τατουάζ που έχει αφιερώσει στη μαμά του Victoria.

Διάβασε ακόμα: Το συγκινητικό αντίο της Δέσποινας Βανδή: Τα απίστευτα λόγια στο Instagram

Ο 19χρονος, πάνω στο έτερο στήθος του έχει χαραγμένη τη φράση «mamas boy», δηλαδή το αγοράκι της μαμάς, καθώς και ένα ακόμα μεγάλο τατουάζ στο χέρι του, μέσα στο οποίο φιγουράρει με κεφαλαία γράμματα η λέξη «MUM» γραμμένη φυσικά μέσα σε μια τεράστια καρδούλα.

Ο Brooklyn που του έλειπε η μαμά και όλη του η οικογένεια, παράτησε τις σπουδές φωτογραφίας σε πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης και επέστρεψε στο πατρικό του!

Δες τα τατουάζ του παρακάτω!