Απίθανες αποκαλύψεις από τον αδερφό του Ben Affleck για την εξάρτηση και το αλκοόλ

Πατούλια Κατερίνα
Απίθανες αποκαλύψεις από τον αδερφό του Ben Affleck για την εξάρτηση και το αλκοόλ

Ο αδερφός μίλησε και ήταν αποκαλυπτικός

Θυμάσαι καλά τον μικρότερο αδερφό του Ben Affleck, τον βραβευμένο και με Όσκαρ Casey Affleck;
Ο 43χρονος μίλησε στο ET και υπήρξε κάτι παραπάνω από αποκαλυπτικός για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο αδερφός του.
Όπως εξήγησε στο Entertainment Tonight ο Casey, ο 46χρονος αδερφός του παλεύει να απεξαρτηθεί για τέσσερις σημαντικούς λόγους, τα παιδιά του (Violet, 12, Seraphina, 9, και Samuel, 6) και την μητέρα τους και πρώην του Jennifer Garner.

«Ο αλκοολισμός έχει μεγάλο αντίκτυπο όχι μόνο στο άτομο που υποφέρει αλλά και στην οικογένεια του. Νομίζω ότι για χάρη των παιδιών και της μαμάς τους αλλά και για τον εαυτό του, θα τα καταφέρει ο αδερφός μου».

Διάβασε ακόμα: Η νέα σχέση του διάσημου ηθοποιού είναι πια επίσημη, και έχουμε τις αποδείξεις

Ο Casey δεν σταμάτησε εκεί αλλά εξήγησε πως η εξάρτηση από το αλκοόλ έχει χρόνια φωλιά στην οικογένειά του:

«Ο Ben είναι εξαρτημένος και αλκοολικός. Οι παππούδες μας ήταν αλκοολικοί. Ο πατέρας μου είναι τόσο αλκοολικός όσο πιο πολύ μπορείς να φανταστείς αλλά έχει καταφέρει να απεξαρτηθεί τα τελευταία 30 χρόνια κι εγώ τα έχω καταφέρει τα έξι τελευταία χρόνια».


https://www.instagram.com/p/Bnjw3YcgQMh/?utm_source=ig_embed_loading

Ο Casey εξήγησε μάλιστα πως ο αδερφός του έχει τους ανθρώπους και την υποδομή για να τα καταφέρει σε ένα κέντρο απεξάρτησης κορυφαίο όμως υπάρχει κάτι που δεν του κάνει καλό:

«Δεν είναι εύκολο να τα καταφέρει και να σε κοιτούν όλοι και να τραβούν φωτογραφίες σου. Ο πατέρας μου τα κατάφερε αλλά δεν είχε κάμερες να τον τραβούν. Δεν είναι μεν ωραία η εικόνα αυτή αλλά δεν υπάρχει κάτι για το οποίο πρέπει να ντρεπόμαστε».