Πίστεψέ με, ΘΕΛΕΙΣ να γνωρίσεις τον πρωταγωνιστή της νέας σειράς του Ant1 «Η επιστροφή»

Πίστεψέ με, ΘΕΛΕΙΣ να γνωρίσεις τον πρωταγωνιστή της νέας σειράς του Ant1 «Η επιστροφή»

Δεν είμαστε και Κρητικές να του αφιερώσουμε και μαντινάδα

Tο νέο πρόγραμμα των καναλιών έχει ήδη ξεκινήσει δειλά δειλά, και εμείς ακόμα είμαστε σε φάση να αποφασίσουμε ποια σειρά θα παρακολουθούμε και σε ποιο πρόγραμμα θα αφιερωθούμε φέτος ψυχή και σώμα. Σε περίπτωση που την ελληνική δραματική σειρά την αγαπάς, και ίσως να μη σου αρέσει «Το Τατουάζ»-λέω ίσως βρε παιδί μου, υπάρχει «Η Επιστροφή» του Ant1 με καστ πολλών αστέρων και… το πιο μεγάλο και φωτεινό στην μέση!!!

Τον πρωταγωνιστή-αυτόν που υποδύεται το χαμένο γιο της Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους και του Αντώνη Καρυστινού τον πρόσεξες; Φυσικά και τον πρόσεξες γιατί δεν μπορούσες να κάνεις και αλλιώς. Λοιπόν πρόκειται για το Βασίλη Μίχα-ο Μάνος για τις ανάγκες της υπόθεσης-ο οποίος είναι κομματάκι πιο ωραίος και εντυπωσιακός από τον μέσο Έλληνα ηθοποιό.

Σε περίπτωση που κάτι σου θυμίζει να σου πω ότι ήδη διαπρέπει ως μοντέλο, ενώ παράλληλα σπουδάζει προπονητική (σαφέστατα έχει τελειώσει και δραματική σχολή). Αξίζει, να κάνεις μία βόλτα από το Instagram του, για να θαυμάσεις τις φωτογραφίες του, ενώ στο σημείο αυτό να σου πω ότι έχει ασχοληθεί και με το ποδόσφαιρο.

vasilismihas 36541661 213776529455142 2986176390224674816 n

Αυτά από εμάς. Καλή σου μέρα να ευχηθούμε!