Παναγιώτης Μπουγιούρης: Γιατί αποχωρεί από την εκπομπή της ΕΡΤ;

Παναγιώτης Μπουγιούρης: Γιατί αποχωρεί από την εκπομπή της ΕΡΤ;

Oι αιχμές του ηθοποιού 

Tην μουσική εκπομπή της ΕΡΤ «Στα τραγούδια λέμε ναι» παρουσίαζε ο Παναγιώτης Μπουγιούρης με την Ναταλία Δραγούμη. Η εκπομπή, αν και πήρε πράσινο φως και για τη φετινή σεζόν, φαίνεται ότι δεν ήταν αυτό που ονειρευότανε ο ηθοποιός και αποφάσισε να αποχωρήσει.

Μία αποχώρηση όμως που δεν έχει γίνει με τον καλύτερο τρόπο αν διαβάσουμε τι δήλωσε για αυτό το θέμα σε πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό Mytv. Συγκεκριμένα ο Παναγιώτης Μπουγιούρης είπε για τους λόγους που τον έκαναν να αρνηθεί να βρίσκεται και πάλι στην παρουσίαση της εκπομπής:

«Δεν θα συμμετέχω στη συνέχεια της εκπομπής αυτής. Ήταν μία υπέροχη εμπειρία, γιατί ήρθα σε επαφή με τον κόσμο της μουσικής και του πενταγράμμου και δεν θα μπορούσα να το κάνω διαφορετικά. Και εδώ έρχεται η ανάγκη μου να έχω πιο ενεργή συμμετοχή στο αποτέλεσμα μιας δουλειάς.

Δυστυχώς, οι διαφωνίες μας με την παραγωγή για τον τρόπο διεξαγωγής των γυρισμάτων και παρουσίασης της εκπομπής ήταν αγεφύρωτες, οπότε αναγκάστηκα να ολοκληρώσω την παρουσία μου εκεί. Το αποτέλεσμα μιας δουλειάς αντιπροσωπεύει και εμένα».