Ο Justin Theroux μιλά για πρώτη φορά: Το μωρό και το διαζύγιο με τη Jennifer Aniston

Πατούλια Κατερίνα
Ο Justin Theroux μιλά για πρώτη φορά: Το μωρό και το διαζύγιο με τη Jennifer Aniston

Όσα αποκάλυψε ο Justin και δεν γνωρίζαμε

Λίγο καιρό μετά την πρώτη συνέντευξη της Jennifer Aniston που αφορούσε το διαζύγιο και την προσωπική της ζωή μετά το χωρισμό, την δική του πρώτη συνέντευξη δίνει και ο πρώην της, Justin Theroux.

Ο 47χρονος ηθοποιός ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός σχετικά με το διαζύγιο με την 49χρονη Aniston που έγινε γνωστό τον περασμένο Φεβρουάριο.

Οι δύο ηθοποιοί που χώρισαν μετά από δύο χρόνια γάμου και πολλά χρόνια σχέσης, παραμένουν σύμφωνα με τον Theroux φίλοι!

«Τα καλά νέα είναι ότι- και προσέχω ποιες λέξεις χρησιμοποιώ- μιλάμε για τον πιο ευγενικό και αγαπημένο χωρισμό και ευτυχώς δεν υπάρχει καμία εχθρότητα. Kανείς από τους δυο μας, δεν κατέληξε νεκρός, κανείς δεν πετάει πράγματα στον άλλο. Είναι ένας φιλικός χωρισμός και λίγο βαρετός θα έλεγα, μιας και ξέρετε ότι ο ένας σέβεται τον άλλο τόσο πολύ που η διαδικασία δεν είναι επίπονη», είπε ο Justin στους New York Times.

Και δεν σταματά εκεί ο Theroux που εξηγεί πως ο χωρισμός ήταν επώδυνος μόνο επειδή η φιλία και η σχέση ανάμεσα σε εκείνον και την Aniston δεν θα μπορούσε να παραμείνει ίδια.

Διάβασε ακόμα: H Αmal Clooney κάνει αυτό που δεν περιμέναμε για χάρη της Jennifer Aniston

«Η φιλία μας αλλάζει και διαμορφώνεται μέρα με τη μέρα και αυτό είναι κάτι για το οποίο μπορούμε να είμαστε περήφανοι με τη Jen».
Κι αναρωτιέσαι, ο Theroux ξεπέρασε πολύ γρήγορα και ο τρόπος που εξηγεί το γεγονός δεν μας πολυάρεσε:

«Ο κόσμος του θεάματος και η υποκριτική περιλαμβάνει συχνούς χωρισμούς, οπότε και το διαζύγιο μας δεν έχει την επίδραση στη ζωή μας όπως θα είχε το διαζύγιο ενός κοινού ζευγαριού, όπου εκεί πρέπει να μοιράσεις ένα μωρό στη μέση».


Αν μας ρωτάς, όλη αυτή η φιλία μετά το γάμο και το άστοχο σχόλιο περί μωρού, δεν τιμούν και πολύ το Theroux.