Η Kourtney Kardashian αποκαλύπτει την άσκηση που κάνει καθημερινά για άψογο σώμα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Kourtney Kardashian αποκαλύπτει την άσκηση που κάνει καθημερινά για άψογο σώμα

Πως διατηρεί το σώμα της αψεγάδιαστο;

Οι αδερφές Kardashian τα τελευταία χρόνια έχουν λανσάρει έναν σωματότυπο αρκετά διαφορετικό από αυτόν που βλέπουμε στις πασαρέλες της Victoria’s Secret –και όχι μόνο-. Έναν σωματότυπο πιο juicy, που τείνουν να αντιγράφουν, όλο και περισσότερες γυναίκες πλέον. Και αν θες κι εσύ να αποκτήσεις το σώμα τους ή έστω να προσπαθήσεις, τότε δεν είναι δύσκολο να αντιγράψεις την fitness ρουτίνα της μεγάλης αδερφής των Kardashian.

Το μόνο που θα χρειαστείς είναι ένα κουτί και τίποτα παραπάνω. Α! και φυσικά τα αθλητικά σου ρούχα και παπούτσια. Αυτή είναι η άσκηση που κάνει η Kourtney Kardashian και διατηρεί το βάρος της στα 45 κιλά και το σώμα της τόσο καλλίγραμμο.

Η 39χρονη reality star κάνει πηδηματάκια επάνω σε ένα κουτί 30 φορές τη μέρα. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Τριάντα πηδηματάκια είναι αρκετά για να διατηρήσει το σώμα της και τη φόρμα της σε άψογη κατάσταση.

kourt k embed

Εάν θέλεις κι εσύ να ακολουθήσεις τα βήματά της, δεν έχεις παρά να κάνεις τη συγκεκριμένη άσκηση. Έχε βέβαια στο νου σου, πως πρέπει να κάνεις και σωστή διατροφή, αλλιώς η γυμναστική μόνη της δεν κάνει τίποτα απολύτως.

Δες ακόμη: Aλήθεια τώρα; Η Kourtney Kardashian έχει νέο αγαπημένο και… πρέπει να τον δεις