Άβολο! Η Chrissy Teigen έκανε μια αποκάλυψη, που δεν θέλαμε να μάθουμε

Άβολο! Η Chrissy Teigen έκανε μια αποκάλυψη, που δεν θέλαμε να μάθουμε

Είναι ακομπλεξάριστη, αλλά υπάρχουν και όρια

Η Chrissy Teigen μας έχει αποδείξει ουκ ολίγες φορές, πως είναι ένα αρκετά ακομπλεξάριστο άτομο, που δεν τη νοιάζει να τσαλακωθεί, να εκτεθεί και γενικά να δείξει οτιδήποτε αρνητικό για εκείνη. Δεν είναι λίγες οι φορές που μας έχει δείξει την κυτταρίτιδά της και τις ατέλειες στο σώμα της, και γενικά πράγματα που δεν έπρεπε να δουν το φως το δημοσιότητας.

Όμως έτσι είναι η Chrissy και για μία ακόμη φορά, μας κάνει να αισθανθούμε τόσο άβολα, που δεν ξέραμε πως να αντιδράσουμε. Η 32χρονη παρουσιάστρια και μοντέλο εμφανίστηκε τη Δευτέρα στην εκπομπή, Watch What Happens Live!, του Andy Cohen και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε ένα αρκετά προσωπικό θέμα, που αφορούσε εκείνη και τον σύζυγό της, John Legend.

Δες ακόμη: Yas Queen! H Chrissy Teigen μας έδειξε πώς να απαντάμε σε άσχημα σχόλια στα social media

Και μπαίνουμε αμέσως στο κυρίως θέμα. Η Chrissy μέσα σε όλα όσα ρωτήθηκε, αναφέρθηκε ή μάλλον αποκάλυψε ποια ήταν η πρώτη φορά, που εκείνη και ο John Legend βρέθηκαν μαζί σεξουαλικά. Άβολο αρκετά αν μας ρωτάς και μία λεπτομέρεια περιττή, με την οποία σίγουρα θα μπορούσαμε να ζήσουμε ακόμη και αν δεν τη μαθαίναμε.



Για να σου λυθεί η απορία πάντως (αν ήσουν περίεργη δηλαδή) η Chrissy ανέφερε, πως αυτό συνέβη έπειτα από μία πολύ γεμάτη μέρα, στην οποία βρισκόντουσαν σε γύρισμα για πολλές ώρες, κι έπειτα πήγε να τον δει εκεί που τραγουδούσε.

Δες και αυτό: Βρε πώς ψήλωσε η Kourtney Kardashian: Τι ακριβώς έχει συμβεί με τις διάσημες αδερφές

Δείτε όλα τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο στη ροή ειδήσεων του Newsbomb.gr