Η χθεσινή solo εμφάνιση της Meghan Markle, είχε κάτι που δεν παρατήρησες

Η χθεσινή solo εμφάνιση της Meghan Markle, είχε κάτι που δεν παρατήρησες

Και αναρωτιόμαστε εάν έσπασε και πάλι το βασιλικό πρωτόκολλο

Η Meghan Markle, το κορίτσι αυτό της διπλανής πόρτας, που έγινε Δούκισσα του Sussex στο πλευρό του Harry στις 19 Μαΐου, εχθές έκανε την πρώτη solo royal εμφάνισή της και σε περίπτωση που τη είδες και τη θαύμασες ήδη, να σου πούμε πως είχε ακόμη κάτι που δεν παρατήρησες.

Και όχι δεν αναφερόμαστε στην κίνηση που έκανε να κλείσει την πόρτα του αυτοκινήτου που τη μετέφερε, κάτι που κανένα μέλος της βασιλικής οικογένειας δεν έχει κάνει ως τώρα, αλλά κάτι στην εμφάνισή της, που μας δίχασε. Όχι ότι δεν μας άρεσε, αλλά αναρωτιόμαστε, μήπως έσπασε το βασιλικό πρωτόκολλο για μία ακόμη φορά;

Η Meghan Markle λοιπόν εχθές επέλεξε να φορέσει ένα πολύ sexy μαύρο φόρεμα, του οίκου Givenchy, το οποίο είχε υπέροχα διάφανα μανίκια και μια velvet λεπτομέρεια στο ντεκολτέ, το οποίο ταίριαξε με μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες Aquaazzura κι ένα μαύρο clutch. Αυτό που ίσως να μην παρατήρησες όμως, είναι ότι η Δούκισσα του Sussex δεν φορούσε καθόλου σουτιέν.

meghan blackdress

Και αυτό φάνηκε έντονα σε μία από τις φωτογραφίες που απαθανατίστηκε. Και αν κοιτάξεις κι εσύ λίγο προσεκτικά, θα παρατηρήσεις τη λεπτομέρεια αυτή στην εμφάνισή της. Εμείς όμως τώρα αναρωτιόμαστε, τι λέει το βασιλικό πρωτόκολλο γι’ αυτό; Εγκρίνει εμφανίσεις των royal γυναικών χωρίς σουτιέν; Περιμένουμε μια υπεύθυνη απάντηση.

Δες και αυτό: Η Μeghan Markle κάνει κάτι που δεν συνηθίζουμε να βλέπουμε από γυναίκες της βασιλικής οικογένειας