Κακά νέα για τη Meghan Markle. Η αδερφή της έφτασε στο Λονδίνο και είναι έτοιμη για όλα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Κακά νέα για τη Meghan Markle. Η αδερφή της έφτασε στο Λονδίνο και είναι έτοιμη για όλα

Άσχημες μέρες περιμένουν τη δούκισσα του Sussex

Από τότε που η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry ανακοίνωσαν τον αρραβώνα και κατ’ επέκταση τον γάμο τους, άρχισαν και τα προβλήματα της πρώην ηθοποιού με την οικογένειά της, τα οποία συνεχίζονται μέχρι και σήμερα. Βλέπεις τα ετεροθαλή αδέρφια της έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό έτσι ώστε να εκθέσουν τη Meghan και να τη ρίξουν όχι μόνο στα μάτια του Harry και της βασιλικής οικογένειας, αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο.

Όταν ανακοινώθηκε πως ο πατέρας της Thomas Markle δεν θα παρευρεθεί στον γάμο της και ως εκ τούτου δεν θα τη συνοδεύσει στην εκκλησία, λόγω ενός προβλήματος υγείας κι εκείνη δεν αντέδρασε αλλά ούτε και ακύρωσε τον γάμο της –κάτι που προφανώς περίμενε η αδερφή της- όλα έγιναν δύσκολα για εκείνη. Η Samantha συνεχώς την απειλεί και της αναφέρει πως μόνο εκείνη φταίει για την κατάσταση του πατέρα τους και πως αν πάθει κάτι χειρότερο θα είναι υπεύθυνη.

Αυτό το είδες; Το μυστήριο λύθηκε: Γιατί η Meghan Markle επέστρεψε στα total black σύνολα;

Το γεγονός βέβαια πως η Meghan Markle πήγε στο Τορόντο, αλλά επέλεξε να μη συναντηθεί μαζί του, έκανε ακόμη πιο έξαλλη την Samantha, η οποία της προειδοποίησε πως κάποια στιγμή θα έρθει στο Λονδίνο να τη βρει είτε το θέλει, είτε όχι. Και αυτό ακριβώς έκανε, αφού εδώ και περίπου δύο ημέρες η ετεροθαλής αδερφή της βρίσκεται στο Ηνωμένο Βασίλειο και απειλεί θεούς και δαίμονες, προκειμένου να τη συναντήσει.

Ο Rob Cooper, εκπρόσωπος της Samantha έγραψε στο Twitter, πως η Samantha έχει κάνει άπειρες προσπάθειες προκειμένου να τη δει και το παλάτι δεν έχει απαντήσει ούτε σε ένα από τα αιτήματα της. Ο εκπρόσωπος θεωρεί πως η Meghan δεν είναι ενήμερη για καμία από αυτές τις προσπάθειες της αδερφής της και πως ο λόγος που έκανε αυτό το tweet ήταν μια απέλπιδα προσπάθεια να ενημερώσει τη δούκισσα του Sussex για την άφιξη της αδερφής της. Όπως η ίδια δήλωσε θα τη δει είτε με καλό τρόπο, είτε με τη βία και σκοπεύει να κατασκηνώσει ακόμη και έξω από το παλάτι προκειμένου να την συναντήσει.

Meghan, κουράγιο.

Δες ακόμη: Αυτό είναι το μυστικό που έκανε ευτυχισμένη τη Meghan Markle!

Δείτε όλα τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο στη ροή ειδήσεων του Newsbomb.gr