Sexier than ever: Η διάσημη τραγουδίστρια ποζάρει ολόγυμνη και μας σοκάρει

Sexier than ever: Η διάσημη τραγουδίστρια ποζάρει ολόγυμνη και μας σοκάρει

Και όμορφη και single

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει την εν λόγω τραγουδίστρια σε sexy εμφανίσεις και φωτογραφίσεις. Είναι κάτι που γενικά το «έχει», οπότε καμία περιέργεια δεν μας προξένησε η είδηση πως πόζαρε ολόγυμνη για το εξώφυλλο του περιοδικού Clash. Αυτό βέβαια ήταν μέχρι να δούμε ακριβώς την φωτογράφισή της και περί τίνος πρόκειται γενικά.

Είναι χυμώδης, έχει άψογο σώμα και η sexy πόζες της, έκαναν τον ανδρικό πληθυσμό να μείνει με το στόμα ανοιχτό. Η Rita Ora δεν άφησε και πολλά στη φαντασία μας, όταν πόζαρε για το εξώφυλλο του Clash και αυτό θα το αντιληφθείς και μόνη σου μόλις δεις τις φωτογραφίες της.

ριτα

Καθισμένη στο πάτωμα με τα πόδια σταυρωμένα για να κρύβει τα επίμαχα σημεία της και σε ασπρόμαυρο φόντο, η 27χρονη τραγουδίστρια ανέβασε τη θερμοκρασία στα ύψη, με μία και μόνο πόζα. Κάπου εδώ να προσθέσουμε επίσης, πως πλέον η Rita είναι single και διαθέσιμη και πάλι.

Μπορεί οι φωτογραφίες της να χαρακτηριζόταν με το σήμα «ακατάλληλες για ανηλίκους», όμως οφείλουμε να ομολογήσουμε πως έχει κορμάρα.

Δες τις φωτογραφίες της στη gallery παρακάτω.

Δες ακόμη: Μα γιατί; Η Rita Ora μόλις κυκλοφόρησε με το πιο ανεκδιήγητο κούρεμα στην ιστορία