Meghan Markle- Πρίγκιπας Harry: Η λεπτομέρεια για την σχέση τους που θα σε κάνει να "λιώσεις"

Meghan Markle- Πρίγκιπας Harry: Η λεπτομέρεια για την σχέση τους που θα σε κάνει να "λιώσεις"

Αυτό δεν το γνωρίζαμε

Ο Πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle είναι πλέον παντρεμένοι και έχει γίνει ξεκάθαρα το αγαπημένο μας royal ζευγάρι. Ό,τι και να κάνουν τους λατρεύουμε (το ίδιο και ο κόσμος) και δεν μπορούμε με τίποτα να αντισταθούμε με τίποτα στα τρυφερά τετ-α-τετ τους και τις εκδηλώσεις λατρείας και αγάπης τους.

Υπάρχει όμως κάτι για τη σχέση της Meghan και του Harry, που δεν το γνωρίζαμε μέχρι σήμερα και σίγουρα θα «λιώσεις» κι εσύ μόλις το διαβάσεις. Ο βασιλικός Βρετανός βιογράφος Andrew Morton, αποκάλυψε, πως η Meghan φοβήθηκε πως θα φανεί πολύ εύκολη, όταν δέχτηκε να συναντήσει τον Harry στο "τυφλό ραντεβού" που είχαν το 2016.

Αυτό το είδες; Απίστευτες εικόνες: Η Meghan Markle μόλις έγινε ρεζίλι παγκοσμίως και ευθύνεται η αδερφή της

Ό,τι και να πίστεψε όμως, φαίνεται πως της βγήκε σε καλό, αφού με τον Harry είναι αυτοκόλλητοι και φουλ ερωτευμένοι. Η καλύτερη ατάκα όμως έρχεται από το νεαρό πρίγκιπα, ο οποίος μόλις την είδε φέρεται να είπε πως μαγεύτηκε από την ομορφιά και την πολυτέλεια που έβγαλε στην πρώτη τους συνάντηση.

Εμείς πάντως εδώ βλέπουμε έναν έρωτα κεραυνοβόλο από την πρώτη στιγμή που συναντήθηκαν. Και αυτό μας αποδεικνύουν και σε κάθε τους κοινή εμφάνιση. Δε συμφωνείς;

Δες και αυτό: Αυτή είναι η μόνη τροφή που απαγορεύεται να φάει η Kate και η Meghan, τώρα που έγιναν royal

Photo credits: kensingtonroyal